وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

آش یخ | طرز تهیه “آش یخ”

آش یخ | طرز تهیه “آش یخ”

“آش یخ” یکی از غذاهای محلی ساده و خوشمزه استان آذربایجان شرقی است.

مواد لازم برای آش یخ

  • برنج :100 گرم
  • ماست ترش محلی :  500 گرم
  • سیر رنده شده :2 حبه
  • سبزی (تره، جعفری، ترخون، گشنیز، برگ چغندر) :به میزان لازم
  • یخ :به میزان لازم
  • نمک و فلفل :به میزان لازم

آش

طرز تهیه آش یخ

برنج را بشویید و 2 - 3 ساعتی در آب خیس دهید. سبزی ها را هم خوب بشویید و ریز خرد کنید.

بعد برنج را به همراه یک لیتر آب ، نمک ، فلفل و سبزی خرد شده ، روی حرارت قرار دهید تا کاملا پخته شوند.

وقتی برنج به حالت شیر برنج در امد سیر رنده شده را به آن اضافه کنید و بعد از چند جوش ریز ، آش را از روی حرارت بردارید.

وقتی آش سرد شد آن را داخل یخچال قرار دهید و هر زمان که خواستید آش را سرو کنید یک ملاقه از آن را با دو ملاقه ماست ترش مخلوط کنید و یخ خرد شده را داخل آن بریزد و میل کنید. 

آش یخ

نکات تکمیلی در مورد آش یخ

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 3 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
آش یخ را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع