آموزش مراحل پخت کیک در پلوپز
کیک ها جزو خوشمزه ترین خوراکی ها در سراسر دنیا هستند که در طعم های متفاوتی تهیه می شوند. در بسیاری از رسپی ها برای تهیه کیک از فر استفاده می شود اما می توان کیک را بدون فر نیز تهیه نمود پس اگر به فر دسترسی ندارید میتوانید کیک را به کمک انواع کیک پز های برقی و یا قابلمه در منزل بپزید. در ادامه این بخش از آشپزخانه نمناک طرز تهیه کیک در پلوپز را آموزش می دهیم.
مواد اولیه
مواد لازم | میزان لازم |
تخم مرغ | 4 عدد |
شکر | 1 لیوان |
وانیل | یکچهارم قاشق چایخوری |
کره آبشده | 200 گرم |
شیر یا آب میوه دلخواه | 80 سیسی |
آرد شیرینی پزی | 1 لیوان |
بیکینگ پودر | 1 قاشق چایخوری |
طرز تهیه:
- آرد و بیکینگ پودر را 3 بار با هم الک کنید.
- زرده و سفیده تخممرغ ها را جدا کنید.
- زردههای تخممرغ را با شکر و وانیل مخلوط کنید و با همزن آنقدر بزنید که رنگ آنها روشن شود و پف کند
- کره آبشده و شیر یا آب میوه را با هم مخلوط کنید.
- سفیدههای تخممرغ را به مخلوط کره و آرد بیفزاید و به آرامی و با استفاده از قاشق چوبی به شکل دورانی هم بزنید تا پف سفیدهها نخوابد.
- پلوپز را از قبل روشن کنید تا کمی گرم شود.
- کف ظرف را چرب و آرد پاشی کنید.
- مایه کیک را درون پلوپز بریزید و درب آن را ببندید.
- درجه حرارت پلوپز را زیاد کنید.
- بعد از 20 تا 25 دقیقه درجه پلوپز را کم و 15 دقیقه دیگر صبر کنید و در این مدت، درب پلوپز را باز نکنید اما مراقب باشید تا کیک نسوزد.
کیک شما آماده است، نوش جانتان
نکات مهم
- مواد اولیه این کیک برای 4 نفر می باشد.
- می توانید در پلوپز انواع کیک در طعم های متفاوت را بپزید.
- می توانید طی زمان پخت کیک، درِ پلوپز را دمکنی بگذارید.
- بعد از پخت کیک بلافاصله پلوپز را از پریز بکشید و در آن را باز کرده و وقتی کیک از داغی افتاد، سریع کیک را خارج کرده، بگذارید خنک شود، سپس سرو کنید.