مواد لازم برای استیک مرغ با سس انار
- سینه مرغ :250 گرم
- سس سویا :یک قاشق سوپخوری
- سس خردل :یک قاشق سوپخوری
- روغن زیتون :یک قاشق سوپخور
- نمک :به میزان لازم
- فلفل سیاه :1/2 قاشق چایخوری
- رز ماری :یک قاشق چایخوری
- روغن مخصوص سرخ کردنی :یک قاشق سوپخوری
مواد لازم برای تهیه سس
- نشاسته ذرت :یک قاشق سوپخوری
- روغن زیتون :یک قاشق سوپخوری
- کره :یک قاشق سوپخوری
- پیاز :یک عدد کوچک
- آب مرغ :1/2 پیمانه
- آب انار :1/2 پیمانه
- شکر :یک قاشق چایخوری
- آب لیمو ترش :2 قاشق سوپخوری
- دانه انار :یک پیمانه
- نمک و فلفل سیاه :به میزان لازم
طرز تهیه استیک مرغ با سس انار
ابتدا سس را آماده کرده و کنار بگذارید، برای این کار پیاز را خرد کرده و با روغن زیتون و کره سرخ کنید.
نشاسته ذرت را افزوده و بقیه مواد را اضافه نمایید و با شعله کم اجازه دهید سس پخته و غلیظ شود، مواد را مرتب هم بزنید تا نسوزد.
در این فاصله سینه مرغ را با بقیه مواد مخلوط کرده و برای 5 دقیقه کنار بگذارید تا مزه دار شود ، سپس تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن زیتون را بریزید تا گرم شود ،مرغ در روغن سرخ کنید.
مرغ ها را بعد از سرخ شدن در ظرف مورد نظر بچینید و سسی که آماده کرده اید را روی آن بریزید و میل کنید.
طرز تهیه سس استیک مرغ
در ظرفی پیاز، روغن زیتون و کره را تفت دهید.
نشاسته ذرت را به آن اضافه کنید.
آب مرغ، آب انار، شکر و آب لیمو ترش، نمک و فلفل و دانه انار را به این مخلوط اضافه کنید و روی حرارت مرتب هم بزنید تا سس غلیظی به دست آید، این سس با مرغ و مرغابی سرو می شود.
نکات تکمیلی در مورد استیک مرغ
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
استیک مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .