مواد لازم برای استیک مرغ:
- سینه مرغ بی استخوان و پوست :یک عدد
- روغن ذرت ( یا زیتون ) :2 ق غ
- رنده ی پوست لیموترش :2 عدد
- آب لیمو :4 ق غ
- گشنیز تازه خرد شده :2 ق غ
- دانه فلفل سیاه آسیاب شده :به مقدار لازم
- روغن ذرت اضافی :برای چرب کردن روی مرغها
مواد لازم برای سس مایونز لیمویی تند
- مایونز :4 ق غ
- فلفل قرمز بدون تخم و ریز شده:1 عدد (یا پودر فلفل قرمز)
- رنده ی پوست لیموترش : 1 عدد
- آب لیمو :2 ق چ
- نمک و فلفل :به مقدار لازم
طرز تهیه استیک مرغ به همراه سس مایونز لیمویی تند
ابتدا سینه مرغ را از وسط جدا کرده و هر تکه را از عرض برش بزنید، حالا چهار تکه مرغ را روی یک سطح صاف قرار داده و روی آن یک لایه پلاستیک پهن کرده و کمی بکوبید تا نازک شود.
حالا پوست دو عدد لیمو را رنده کرده و آب آن ها را بگیرید و در کاسه ای بریزید، سپس گشنیز را خرد کرده و اضافه نمایید.
در ادامه روغن ذرت و فلفل سیاه را بریزید و خوب مخلوط کنید، سپس روی مرغها بریزید و خوب ماساژ دهید تا همه جای مرغ به مواد آغشته شود.
مرغ های مزه دار شده را برای دو ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم بگیرد و ترد شود.
در این فاصله پوست یک عدد لیمو ترش را رنده کرده و با آب لیمو، نمک، فلفل ، فلفل خرد شده و مایونز مخلوط کنید و در یخچال بگذارید تا خنک شود.
حالا گریل را روشن کنید تا داغ شود، سپس مرغ ها را از مواد خارج کرده و روی یک دستمال نخی قرار داده و لایه دیگر دستمال را روی آن برگردانید و کمی فشار دهید تا خشک شود.
گریل را بعد از داغ شدن کمی چرب کرده و مرغ ها را داخل آن بچینید، زمانی که یک طرف مرغ ها گریل شد آن ها را برگردانید تا طرف دیگرشان هم گریل شده و بپزد.
مرغ های گریل شده را در ظرف مورد نظر قرار داده و برش بزنید، سس را روی برش های مرغ بریزید و سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد استیک مرغ
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 45دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
استیک مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .