مواد لازم برای استیک گوشت شتر مرغ:
- گوشت ران شترمرغ یا فیله ورقه شده : 150 گرم
- جعفری خردشده : نصف پیمانه
- سیر : 2 حبه
- پودر زنجبیل : نصف پیمانه
- پودر سیر :1/3 قاشق چایخوری
- روغن زیتون : 3 قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه : نصف قاشق چایخوری
- نمک : به اندازه کافی
طرز تهیه استیک گوشت شتر مرغ با سیر و جعفری :
گوشت شتر مرغ را به صورت ورقه ای برش بزنید و ورقه های آن را بین دو کیسه فریزر قرار دهید و با بیفتک کوب روی آن را بکوبید تا گوشت نازک شود.
سپس سیر را بکوبید و به همراه پودر زنجبیل و سیر ، فلفل سیاه ، جعفری خرد شده و روغن زیتون مخلوط کنید.
گوشت کوبیده شده را در این مخلوط بخوابانید و هر دو طرف آن را به این مخلوط آغشته کنید.سپس روی گوشت را با سلفون بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا به مدت 7 تا 8 ساعت استراحت کنند.
بعد ار اینکه گوشت مزه دار شد کمی نمک به دو طرف آن بپاشید و تابه ای چدنی را چرب کنید و روی حرارت بالا قرار دهید و دو طرف استیک را داخل آن سرخ کنید .
نکات تکمیلی در مورد استیک گوشت
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 8 ساعت و و 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
استیک گوشت را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .