مواد لازم اسلامبولی پلو
- برنج : ⅔ 4 پیمانه یا650 گرم
- سیب زمینی اسلامبولی :5 عدد یا 150 گرم
- گوجه فرنگی :15 عدد 1500 گرم
- رب گوجه فرنگی :2 قاشق سوپ خوری
- پیاز داغ :3 قاشق سوپخوری
- آب :1 پیمانه یا 160 میلی لیتر
- روغن مایع :1 پیمانه یا 100 گرم
- نمک، فلفل و زردچوبه :به میزان لازم
طرز تهیه اسلامبولی پلو :
برنج را بشویید و گوجه فرنگی را رنده کنید و از الک رد کنید و سپس به همراه مقداری آب و نمک به برنج شسته شده اضافه کنید تا برنج به مدت یک تا دو ساعت خیس بخورد.
سیب زمینی ها را بشویید و پوست بکنید و به صورت مکعبی خرد کنید و کمی نمک به آن بزنید. قابلمه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود.
بعد سیب زمینی را داخل روغن سرخ کنید . در ظرف دیگری مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود.سپس رب گوجه فرنگی را در آن تفت دهید .
وقتی رنگ رب باز شد ، مقداری فلفل و زردچوبه را به رب اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود.
بعد از اینکه برنج به اندازه کافی خیس خورد ، این مواد را به همراه پیاز داغ و بقیه روغن داخل برنج بریزید و روی حرارت قرار دهید تا برنج بجوشد.
بعد از تبخیر آب برنج ،سیب زمینی های سرخ شده را به آن اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا برنج دم بکشد.
نکات تکمیلی در مورد اسلامبولی پلو
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
اسلامبولی پلو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .