وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

با بادمجان غذا چی بپزم که گوشت و مرغ نخواد

با بادمجان غذا چی بپزم که گوشت و مرغ نخواد

بادمجان به دلیل خوش خوراک بودن و تنوع بالای غذایی به عنوان محبوب ترین صیفی جات شناخته شده. لیست غذا با بادمجان بدون گوشت و مرغ انتخاب را برای شما راحت می کند.

لیست غذاهای خوشمزه با بادمجان بدون نیاز به گوشت و مرغ

بادمجان یکی از صیفی جات محبوب به شمار می رود که بخاطر داشتن آنتوسیانین، آنتی اکسیدانی برای کاهش بسیاری از بیماری های خطرناک محسوب می شود و از طرفی دیگر خواص بیشمار دیگری دارد و همین امر باعث شده است که به اهمیت آن در حوزه آشپزی افزوده شود.

به همین منظور در این بخش از آشپزخانه پلاس وی قصد داریم به معرفی آن دسته از غذاهایی بپردازیم که با استفاده از بادمجان و بدون نیاز به گوشت تهیه و طبخ می شوند؛ برای آشنایی با این غذا های متنوع و خوشمزه با ما همراه باشید.

کشک بادمجان خانگی

یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ای که بسیاری از خانواده های ایرانی طرفدار آن هستند کشک بادمجان می باشد که طرز تهیه بسیار آسانی هم دارد. چنانچه بادمجان جزو غذاهای مورد علاقه شما ما به حساب می آید پیشنهاد می کنیم با استفاده از موادی همچون کشک، بادمجان، سیر، پیاز، نعنا خشک و... این غذای خوشمزه را بپزید و با نان و سبزی خوردن نوش جان کنید.

کشک بادمجان

طرز تهیه کشک بادمجان خانگی

میرزا قاسمی

از پرطرفدارترین غذاهای گیلان و مازندران می توان به میرزا قاسمی اشاره کرد که یکی از محبوب‌ ترین غذاهای قدیمی مردم این مناطق به شمار می رود. این غذا تاریخچه دور و درازی دارد و در زمان ناصرالدین شاه قاجار ابداع شده است و از آن پس نه تنها پای ثابت سفره های گیلانی ها شد بلکه در تمام مناطق ایران طرفداران بسیار زیادی به خود اختصاص داد. بادمجان، گوجه فرنگی، سیر، تخم مرغ، روغن و... از جمله مواد تشکیل دهنده این غذای خوشمزه است.

میرزا قاسمی

طرز تهیه میرزا قاسمی

رولت بادمجان ساده

رولت بادمجان یکی از غذاهای خوشمزه و متفاوتی است که برای آن دسته از افرادی که رژیم غذایی گیاهی در پیش گرفته اند بسیار مناسب است. در تهیه این غذای خوشمزه موادی همچون بادمجان، سیر، گوجه فرنگی، شوید و... به کار برده می شود. این غذا در زمان کمتر از 20 دقیقه آماده می شود.

رولت بادمجان

طرز تهیه رولت بادمجان ساده

بورانی بادمجان کبابی

از غذاهای متفاوت استان مازندران می توان به بورانی بادمجان کبابی اشاره کرد. این غذا طعم بسیار خاص و منحصر به فردی دارد و در زمان بسیار کمی آماده می شود. علاوه بر وعده های ناهار و شام به عنوان پیش غذا و دسر نیز سرو می شود. بنابراین شما میتوانید بادمجان کبابی را در کنار سایر غذاها بر سر سفره های رنگارنگتان داشته باشید.

بورانی بادمجان

طرز تهیه بورانی بادمجان کبابی

ورقه گیلکی

نوعی کوکوی خوشمزه که ورقه گیلکی نام دارد یکی از غذاهای ساده و خوشمزه ای است که با استفاده از بادمجان پخته می شود و طعم بسیار متفاوت و خوشمزه ای دارد. این غذا در زمان بسیار کمی و با هزینه اندک آماده می شود. در تهیه ورقه گیلکی موادی همچون بادمجان متوسط، تخم مرغ، زردچوبه، روغن و... به کار برده می شود.

ورقه گیلکی

طرز تهیه ورقه گیلکی

کوکوی بادمجان

کوکوی بادمجان یکی از غذاهای ساده و خوشمزه ای است که در بین خانواده های ایرانی بسیار رایج است چراکه هم در زمان خیلی کم آماده می شود و هم یک غذای سبک محسوب می شود. بنابراین چنانچه خواستید از این غذای خوشمزه به عنوان پیش غذا یا وعده نهار و شام استفاده کنید به موادی همچون بادمجان، تخم مرغ، روغن، نمک و فلفل نیاز دارید.

کوکو بادمجان

طرز تهیه کوکوی بادمجان

املت بادمجان

املت بادمجان از جمله غذاهایی است که در ترکیبات آن از بادمجان استفاده شده است. این املت به شیوه بسیار جذاب و ساده ای تهیه می شود. جالب است بدانید برخلاف سایر املت ها در این املت شیر هم به کار برده می شود. بادمجان قلمی، تخم مرغ، شیر، سیر، نمک، فلفل و زردچوبه مواد تشکیل دهنده این غذا می باشد.

املت بادمجان

طرز تهیه املت بادمجان

پاستا عربیتا با بادمجان بریانی

برخلاف باور عموم که بر این تصورند عربیتا یعنی این غذا متعلق به کشورهای عربی است باید بدانید که در واقع به عربیتا به معنی تند و تیز است و این غذا همچون سایر پاستا ها به ایتالیا تعلق دارد. طعم متفاوت این غذا باعث شده است که طرفداران زیادی داشته باشد. چنانچه میخواهید از این غذا تهیه کنید به موادی همچون بادمجان، روغن زیتون، سیر، پاستا، گوجه فرنگی، دانه فلفل قرمز و نمک و فلفل نیاز دارید.

پاستا عربیتا

طرز تهیه پاستا عربیتا با بادمجان بریانی

بروسکتا بادمجان

بروسکتا بادمجان به عنوان یک پیش غذای بسیار خاص و شیک به شمار می‌رود که زیبایی دو چندان به سفره های میهمانی شما می بخشد. طعم این غذای خوشمزه را خنکی نعنا و گرمی بادمجان به تعادل میرساند و تجربه بسیار لذت بخشی به شما خواهد داد. در تهیه این غذای خوشمزه موادی همچون بادمجان، نان باگت، سیر، روغن زیتون، سرکه سفید و... به کار برده می شود.

بروسکتا بادمجان

طرز تهیه بروسکتا بادمجان

ساندویچ بادمجان کبابی

ساندویچ بادمجان کبابی یکی از غذاهایی به شمار میرود که بدون استفاده از روغن تهیه و طبخ می شود. تصور کنید بادمجان گریل شده همراه با سبزیجات در یک ساندویچ خوشمزه چه طعمی دلپذیری به ارمغان می آورد؛ مطمئناً بسیار لذت‌بخش خواهد بود. پیشنهاد میکنیم برای یک بار هم که شده با ترکیبی از موادی همچون بادمجان، گوجه فرنگی، نان برگر، پیاز، سرکه بالزامیک، پنیر موتزارلا و... این ساندویچ خوشمزه را تهیه کنید.

ساندویج بادمجان

طرز تهیه ساندویچ بادمجان کبابی

یتیمک

یکی از غذاهای محلی بوشهر که در اکثر نقاط کشور نیز پرطرفدار است یتیمک نام دارد. این غذا بدون گوشت تهیه می شود و اصلی ترین مواد آن بادمجان و لوبیا چشم بلبلی می باشد. به دلیل استفاده از لوبیا در این غذا در گروه غذاهای پروتئین دار قرار دارد و یک غذای سالم و رژیمی محسوب می شود. از جمله مواد تشکیل دهنده این غذای خوشمزه می توان به بادمجان، لوبیا چشم بلبلی، پیاز، روغن، آب تمر هندی و... اشاره کرد.

یتیمک بوشهری

طرز تهیه یتیمک

کال کباب

از جمله غذاهای اشتها آور شمالی که جزو غذاهای محلی این منطقه نیز به شمار می رود می توان به کال کباب اشاره کرد. اصلی ترین مواد تشکیل دهنده کال کباب، بادمجان است. این غذای بی نظیر با استفاده از موادی همچون بادمجان، مغز گردوی ساییده شده، آب انار ترش، سبزی و... تهیه و طبخ می شود. علاوه بر اینکه از این غذا در وعده های نهار و شام استفاده می شود به عنوان پیش غذا و میان وعده هم سرو می کنند.

کال کباب

طرز تهیه کال کباب

خوراکی بادمجان ایتالیایی

در اینجا یک غذای خوشمزه ایتالیایی به شما معرفی خواهیم کرد که اصلی‌ترین مواد تشکیل دهنده آن بادمجان می باشد. طعم این غذا بسیار خوشمزه و متفاوت می باشد و طرفداران بسیار زیادی دارد. در تهیه خوراک بادمجان موادی همچون گوجه فرنگی، پیاز، جعفری ساطوری شده، کره، شکر، آرد سفید و... به کار برده می شود. طرز تهیه این غذای خوشمزه را از آشپزخانه پلاس وی می توانید ملاحظه کنید.

خوراکی بادمجان ایتالیایی

طرز تهیه خوراکی بادمجان ایتالیایی

کوپ بادمجان

غذای خوشمزه دیگری که با استفاده از بادمجان تهیه و طبخ میشود کوپ بادمجان می باشد. شکل و ظاهر این غذا بسیار متفاوت و جذاب است به همین خاطر یکی از پیش غذاهای بسیار خاص به شمار می رود و در اکثر میهمانی ها تهیه می شود. برای درست کردن این غذای خوشمزه و منحصر به فرد به موادی همچون بادمجان دلمه ای، اسفناج، گوجه فرنگی، برگ جعفری، فلفل دلمه‌ای، نمک و فلفل نیاز است.

 کوپ بادمجان

طرز تهیه کوپ بادمجان

اشکنه کدو بادمجان

یکی از غذاهایی که تاریخچه دور و درازی دارد و از دیرباز در ایران پرطرفدار است اشکنه کدو و بادمجان نام دارد. این غذای خاص و خوشمزه با توجه به مواد اولیه که در آن به کار برده شده بسیار متفاوت است. این غذا بعضی مواقع یک غذای سبک به شمار می رود و در بعضی مواقع یک غذای سنگین. علاوه بر اینکه به عنوان یک غذای کامل سرو می شود در بعضی از میهمانی ها به عنوان پیش غذا نیز شناخته می شود. تخم مرغ، سبزی (تره، پیازچه، جعفری)، کدو، بادمجان، لپه، برنج خشک و... از جمله مواد تشکیل دهنده این غذا می باشد.

اشکنه کدو بادمجان

طرز تهیه اشکنه کدو بادمجان

خورش دختر لوس

یکی دیگر از غذاهای محلی گیلان که اسم بسیار جالب و منحصر به فردی دارد به خورش دختر لوس معروف است؛ که یکی از عجیب ترین غذاها به شمار می رود چرا که نامگذاری آن برخلاف سایر غذاها رایج نیست و از طرفی یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین غذاها به شمار می رود. در تهیه این غذای خاص موادی همچون بادمجان، گوجه فرنگی، سیر، آبغوره، نعنا خشک و... استفاده می شود. پیشنهاد می کنیم برای یکبار هم که شده طعم این غذا را امتحان کنید.

خورش دختر لوس

طرز تهیه خورش دختر لوس

بادمجان شکم پر

از محبوب ترین غذاهای سنتی و محلی شمال ایران که در سایر مناطق کشور نیز پرطرفدار است می توان به بادمجان شکم پر اشاره کرد که بسیار خوشمزه و دلچسب است. این غذا هم به عنوان پیش غذا و هم به عنوان وعده نهار و شام سرو میشود و با استفاده از موادی همچون بادمجان، گردو، گوجه فرنگی، سیر، رب انار، خلال بادام و... تهیه و طبخ میشود. زمانی که برای پخته شدن این غذا نیاز است تقریبا 45 دقیقه می باشد.

بادمجان شکم پر

طرز تهیه بادمجان شکم پر

سوفله بادمجان

یکی از پیشنهادهای خوشمزه ای که پلاس وی در این بخش برای شما کاربران خوش ذوق و خاص پسند دارد غذای لذیذی به نام سوفله بادمجان می باشد. این غذا با استفاده از موادی همچون بادمجان، پیاز، گوجه فرنگی، پنیر پیتزا رنده شده، روغن مایع و... تهیه و طبخ میشود و علاوه بر وعده های نهار و شام به عنوان پیش غذا نیز در مجالس مهمانی سرو میشود؛ بنابراین یکی از انواع پیش غذاهای مجلسی در بین ایرانیان به شمار می رود.

سوفله بادمجان

طرز تهیه سوفله بادمجان

کتلت بادمجان

چنانچه از آن دسته افرادی هستید که علاقه مند به خوردن غذاهای چرب نیستید؛ پیشنهاد می کنیم برای یک بار هم که شده کتلت بادمجان را امتحان کنید؛ بدون شک با یک بار خوردن شیفته طعم بی نظیر آن خواهید شد. در تهیه این غذا از موادی همچون بادمجان، تخم مرغ، سیب زمینی آب پز، جعفری خرد شده، پیاز، آرد سوخاری و... بکار برده می شود.

کتلت بادمجان

طرز تهیه کتلت بادمجان


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع