تجربه لذتبخش پنیر دودی کالین
این روزها اسم پنیر دودی کالین را زیاد میشنویم. محصول جدیدی که شرکت لبنیات کالین وارد بازار کرده، به دلیل طعم خاص و دلنشین خود، محبوب شده است. پنیر دودی از نوع پنیر موزارلا است که یکی از محبوبترین پنیرهای موجود در جهان است. اگر دوست دارید که با محصول جدید کالین، پنیر دودی، آشنا شوید، حتماً تا انتهای مطلب با ما همراه باشید تا به بررسی ویژگیها، طعم، فواید و موارد مصرف پنیر دودی کالین بپردازیم.
چرا پنیر را دودی میکنیم؟
در زمانهای قدیم، مانند امروز یخچال و محل نگهداری طولانی مدت مواد غذایی وجود نداشت. به همین دلیل مردم ناچار بودند تا برای حفظ مواد غذایی خود در برابر فساد، به روشهایی روی بیاورند که مانع از فاسد شدن مواد غذایی شود. یکی از روشها، گرفتن رطوبت و آب مواد غذایی به کمک فرآیند دودی کردن بود. مردم با دودی کردن مواد غذایی مثل برنج، گوشت، ماهی و پنیر از آنها برای مدت طولانیتری استفاده میکردند.
اگرچه در آن زمان فرایند دودی کردن برای حفظ مواد غذایی در مدت طولانی انجام میشد، اما امروز هنوز هم مردم با وجود یخچال و روشهای نگهداری طولانی غذا، بعضی مواد غذایی را دودی میکنند تا از طعم متفاوت آن لذت ببرند. پنیر دودی امروز به دلیل طعم خاص و جذاب آن استفاده میشود.
پنیر دودی چه فوایدی دارد؟
از مهمترین فواید انواع پنیر دودی، از جمله پنیر دودی موزارلا، پنیر دودی چدار، پنیر دودی گودا، دودی کردن انواع پنیر میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- افزایش طعم پنیر و عطر متفاوت آن:دودی کردن پنیر عطر و طعم بینظیری در آن ایجاد میکند که اکثر افراد طعم و عطر آن را دوست دارند.
- افزایش ماندگاری محصول:دودی که روی پنیر مینشیند، باعث ایجاد یک لایه محافظ روی آن میشود. این لایه محافظ مانند سپری در برابر هجوم میکروارگانیسمها عمل میکند. از بین رفتن رطوبت در فرآیند دودی کردن، فضای مناسب برای فعالیت میکروارگانیسمها را از بین میبرد.
- متمایز بودن بافت پنیر دودی:از آن جایی که رطوبت پنیر در فرآیند دودی کردن گرفته شده است، بافت سفتتری نسبت به پنیر معمولی دارد.
دودی کردن پنیر چگونه انجام میشود؟
نحوه دودی کردن مواد غذایی اهمیت بسیار زیادی دارد. دودی کردن به دو روش استفاده از دود طبیعی چوبهای خاص و یا استفاده از طعمدهندههای مصنوعی انجام میشود.
بسیاری مواد غذایی که در بازار به عنوان دودی شناخته میشوند، مانند پنیرهای دودی، با طعمدهندههای مصنوعی طعمدار شدهاند و مزایای مواد غذایی طعمدار شده با چوب را ندارند. دودی کردن با چوب، طعم لذیذ و طبیعی به پنیر میدهد و خواص غذایی آن را در سلامت کامل حفظ میکند.
انتخاب نوع چوب هم در فرآیند دودی کردن بسیار اهمیت دارد. انواع مختلف چوب در زمان سوختن، رایحه و طعم مختص خود را دارند و همین باعث میشود که طعم پنیر دودی متفاوت شود. بهترین چوب برای دودی کردن پنیر، چوب سیب یا چوب سایر درختهای میوه مانند گیلاس، آلبالو و مو است. در دودی کردن پنیرهای نرم مانند پنیر موزارلا، اهمیت انتخاب چوب مناسب از این جهت است که بعضی از چوبها باعث تلخ شدن پنیر و یا سنگین شدن رایحه آن میشوند.
پنیر دودی کالین و عطر و رایحه چوب طبیعی آن
پنیر دودی محصول جدید کالین است که در سال 1401 به بازار معرفی شد. این پنیر محصولی خاص با عطر و طعم جذاب است که در تولید آن از طعمدهنده طبیعی چوب استفاده شده است. پنیر دودی کالین که به عنوان پنیر رشتهای دودی هم شناخته میشود، از نوع پنیرهای موزارلا است.
مزیت محصول جدید کالین، پنیر دودی، این است که با طعمدهنده مصنوعی تهیه نشده است و به همین دلیل طعم غیر طبیعی ندارد. علاوه بر این، نمک این محصول نیز زیاد نیست و همه افراد، حتی کسانی که پنیرهای شور دوست ندارند هم میتوانند از این پنیر میل کنند.
پنیر دودی کالین غنی از مواد مفید برای بدن است. کلسیم، فسفر، پروتئین و دیگر مواد معدنی موجود در این پنیر موجب شده که این محصول هم برای بزرگسالان و هم کودکان مفید باشد. شکل خاص و طعم منحصربهفرد پنیر دودی کالین برای کودکان بسیار جذاب است و میتواند جایگزینی بسیار خوب برای تنقلات مضر باشد.
ویژگیها و مزایای پنیر دودی کالین
از مهمترین ویژگیهای پنیر دودی کالین، داشتن طعم طبیعی چوب است که از سوزاندن چوب به دست آمده است. از دیگر ویژگیهای مهم این محصول جدید کالین میتوانیم به موارد زیر اشاره کنیم:
- رویه قهوهای طلایی
- سرشار از مواد مفید مانند کلسیم، فسفر و پروتئین
- طعم دودی دلنشین و ملایم
- نمک متعادل
- مقاومت بیشتر در فساد به دلیل داشتن لایه دود
- موثر برای حفظ وزن مناسب و لاغری و جایگزین مواد غذایی مضر
- تهیه شده از شیر گاو
- انرژیزا و سرشار از پروتئین برای رفع نیاز ورزشکاران به پروتئین
- بدون مواد نگهدارنده و صد در صد طبیعی
- دارای کلسیم و ویتامین و جلوگیری از پوکی استخوان
- مکمل رشد کودک
موارد مصرف پنیر دودی کالین
پنیر دودی کالین با آن طعم خاص و متفاوت، یک انتخاب عالی برای موارد استفاده زیر است:
- روی میز مزه و مهمانیها
- مصرف خام به عنوان میانوعده
- همراه مناسب کنار کباب و گوشت
- همراه مناسب کنار گوشت بوقلمون و ریحان
- استفاده در انواع سالاد
- استفاده در انواع فست فودها مانند پیتزا، برگرها، پنینیها، پاستا، مک اند چیز و دیگر غذاها
نحوه خرید پنیر دودی کالین
پنیر دودی کالین در وزن 100 گرم عرضه میشود که میتوان آن را به دو روش حضوری و آنلاین خریداری کرد.
برای خرید آنلاین پنیر دودی کالین، کافی است وبسایت پنیر کالین به آدرس calindairy.com مراجعه کنید. سپس به قسمت محصولات، بخش پنیرها بروید و پنیر دودی را انتخاب کنید. همچنین میتوانید از قسمت سرچ، نام محصول مورد نظر را تایپ کنید و آن را خریداری کنید. بعد از وارد کردن اطلاعات و پرداخت صورتحساب، پنیر دودی را در سریعترین زمان ممکن درب منزل دریافت کنید. در حال حاضر خرید آنلاین پنیر دودی ویژه شهر تهران است.
برای خرید حضوری پنیر دودی کالین در تهران و سایر شهرها میتوانید به فروشگاهها و نمایندگیهای کالین مراجعه کنید.
آشنایی با محصولات متنوع لبنیات کالین
شرکت لبنیات کالین از 20 سال پیش تاکنون در بازار ایران و کشورهای دیگر فعالیت دارد و با محصولات دارای طعم خاص خود شناخته شده است. محصولات کالین شامل محصولات زیر است:
- انواع پنیرهای طبیعی کالین: پنیر پستو، پنیر چدار، پنیر گودا، پنیر گورگونزولا، پنیر پارمسان، پنیر امنتالر و پنیر کبابی
- انواع پنیرهای پروسس کالین: انواع پنیر پیتزا، انواع پنیرهای ورقهای پنیر صبحانه و پنیر خامهای
- کرههای حیوانی کالین: در بستهبندیهای مختلف و با وزن متفاوت
- خامه کالین: در سه نوع خامه ساده، خامه شکلاتی و خامه عسلی
- پودرهای صنعتی کالین: انواع پودرها از جمله پودر کازئینات سدیم، پودر شیر خشک، پودر کازئینات کلسیم، پودر وی و دیگر پودرها
اگر قصد خرید پنیر کالین را دارید و میخواهید روی میز مزه یا داخل غذاها، ساندویچها و سالاد خود از آن استفاده کنید، به وبسایت کالین سر بزنید و بعد از سفارش محصول، آن را درب منزل تحویل بگیرید (مخصوص شهر تهران). همچنین میتوانید این محصول را در تمامی شهرها از فروشگاهها و نمایندگیهای کالین تهیه کنید.