مواد لازم باتر میلک (Butter milk)
- شیر :1 پیمانه
- کرم تارتار :¾ 1 قاشق غذاخوری
تهیه باتر میلک
طرز تهیه باتر میلک (Butter milk) :
کرم تارتار را به شیر اضافه کرده و چند دقیقه هم بزنید.
سپس به مدت 15 دقیقه در دمای اتاق قرار دهید تا شیر شروع به بریدن کند.
حتما قبل از مصرف، باتر میلک را حسابی هم بزنید.
در صورت نداشتن کرم تارتار می توانیداز یک قاشق غذاخوری سرکه و یا یک قاشق غذاخوری لیموترش استفاده کنید.
ترکیب ¼ پیمانه شیر و ¾ پیمانه ماست می تواند جایگزین مناسبی برای باترمیلک باشد.
زمانی که می خواهید گوشت مرغ را در فر یا روی آتش کباب کنید ، برای نرم و ترد کردن آن باتر میلک بسیار مناسب است .
به جای باتر میلک می توانید از دوغ شیرین و غلیظ هم استفاده کنید.
باتر میلک
نکات تکمیلی در مورد باتر میلک
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
باتر میلک را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .