وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

باقلوای گوشت | طرز تهیه “باقلوای گوشت”

باقلوای گوشت | طرز تهیه “باقلوای گوشت”

“باقلوای گوشت” یک غذای خوشمزه و محبوب ترکیه ای است که طرز تهیه آن را در این مطلب از آشپزخانه پلاس وی آموزش خواهیم داد.

مواد لازم برای باقلوای گوشت

  • آرد:سه پیمانه
  • شیر:یک پیمانه
  • شکر:یک قاشق غذاخوری 
  • نمک:یک قاشق چای خوری
  • بکینگ پودر:دو قاشق چای خوری پر
  • روغن مایع :دو قاشق غذاخوری
  • پنیر پیتزا :100 گرم

مواد لازم میان باقلوا

  • گوشت چرخ کرده :100 گرم
  • فلفل دلمه ای:نصف فنجان
  • ذرت :یک فنجان
  • پیاز :دو قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل :به میزان لازم
  • رب گوجه :یک قاشق غذاخوری

غذاهای خارجی

طرز تهیه خمیر باقلوای گوشت

ابتدا آرد، نمک، شکر و بکینگ پودر را الک کرده و در یک کاسه بزرگ بریزید. سپس شیر و روغن را افزوده و خوب مخلوط کنید تا خمیر درست شود.

روی خمیر را با یک پلاستیک بپوشانید و برای دو ساعت کنار بگذارید تا تا ورآید. در این فاصله مواد میانی را به شکل زیر آماده نمایید.

تابه ای را روی حرارت قرار داده و پیاز را با مقداری روغن تفت دهید، گوشت را افزوده و با پیاز سرخ کنید تا تغییر رنگ داده و کمی بپزد.

در ادامه فلفل دلمه ای و ذرت را بریزید و تفت دهید تا کمی نرم شود، سپس رب را بریزید و اجازه دهید کمی تفت بخورد تا حالت خامی آن از بین برود.

بعد از اینکه مواد خوب تفت خوردند نمک و فلفل را افزوده و بعد از دو دقیقه شعله را خاموش کرده و اجازه دهید مواد خنک گردد.

بعد از اینکه خمیر استراحت کرد، آن را روی یک سطح صاف قرار داده و به دو قسمت تقسیم نمایید، سپس به کمک وردنه باز کنید تا پهن و نازک شده و ضخامت آن به نیم سانتی متر برسد.

قالب مورد نظر را چرب کرده و یکی از خمیرها را داخل آن پهن کنید طوری که دیواره های قالب هم با خمیر پوشیده شود.

مخلوط گوشت را داخل خمیر بریزید و خوب پخش کنید، سپس پنیر پیتزا را روی آن بپاشید.

در ادامه خمیر بعدی را روی مواد قرار داده و لبه های آن را به خمیر اول بچسبانید، دست خود را کمی مرطوب کرده و لبه ها را خوب بهم متصل کنید تا مواد بیرون نریزد.

زرده تخم مرغ را در کاسه ای بریزید و با چنگال خوب بزنید تا باز شود، به کمک یک قلمو زرده را روی خمیر بمالید.

در آخر کنجد را بپاشید و قالب را برای نیم ساعت تا 40 دقیقه در فری که با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده قرار دهید.

بعد از سپری شدن زمان مورد نظر و طلایی شدن سطح خمیر باقلوای گوشت را از فر خارج کرده و صبر کنید تا کمی خنک شود، سپس آن را برش زده و سرو نمایید.

باقلوای گوشت

نکات تکمیلی در مورد باقلوای گوشت

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
باقلوای گوشت را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع