مواد لازم برای باقلوای گوشت
- آرد:سه پیمانه
- شیر:یک پیمانه
- شکر:یک قاشق غذاخوری
- نمک:یک قاشق چای خوری
- بکینگ پودر:دو قاشق چای خوری پر
- روغن مایع :دو قاشق غذاخوری
- پنیر پیتزا :100 گرم
مواد لازم میان باقلوا
- گوشت چرخ کرده :100 گرم
- فلفل دلمه ای:نصف فنجان
- ذرت :یک فنجان
- پیاز :دو قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل :به میزان لازم
- رب گوجه :یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه خمیر باقلوای گوشت
ابتدا آرد، نمک، شکر و بکینگ پودر را الک کرده و در یک کاسه بزرگ بریزید. سپس شیر و روغن را افزوده و خوب مخلوط کنید تا خمیر درست شود.
روی خمیر را با یک پلاستیک بپوشانید و برای دو ساعت کنار بگذارید تا تا ورآید. در این فاصله مواد میانی را به شکل زیر آماده نمایید.
تابه ای را روی حرارت قرار داده و پیاز را با مقداری روغن تفت دهید، گوشت را افزوده و با پیاز سرخ کنید تا تغییر رنگ داده و کمی بپزد.
در ادامه فلفل دلمه ای و ذرت را بریزید و تفت دهید تا کمی نرم شود، سپس رب را بریزید و اجازه دهید کمی تفت بخورد تا حالت خامی آن از بین برود.
بعد از اینکه مواد خوب تفت خوردند نمک و فلفل را افزوده و بعد از دو دقیقه شعله را خاموش کرده و اجازه دهید مواد خنک گردد.
بعد از اینکه خمیر استراحت کرد، آن را روی یک سطح صاف قرار داده و به دو قسمت تقسیم نمایید، سپس به کمک وردنه باز کنید تا پهن و نازک شده و ضخامت آن به نیم سانتی متر برسد.
قالب مورد نظر را چرب کرده و یکی از خمیرها را داخل آن پهن کنید طوری که دیواره های قالب هم با خمیر پوشیده شود.
مخلوط گوشت را داخل خمیر بریزید و خوب پخش کنید، سپس پنیر پیتزا را روی آن بپاشید.
در ادامه خمیر بعدی را روی مواد قرار داده و لبه های آن را به خمیر اول بچسبانید، دست خود را کمی مرطوب کرده و لبه ها را خوب بهم متصل کنید تا مواد بیرون نریزد.
زرده تخم مرغ را در کاسه ای بریزید و با چنگال خوب بزنید تا باز شود، به کمک یک قلمو زرده را روی خمیر بمالید.
در آخر کنجد را بپاشید و قالب را برای نیم ساعت تا 40 دقیقه در فری که با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده قرار دهید.
بعد از سپری شدن زمان مورد نظر و طلایی شدن سطح خمیر باقلوای گوشت را از فر خارج کرده و صبر کنید تا کمی خنک شود، سپس آن را برش زده و سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد باقلوای گوشت
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
باقلوای گوشت را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .