مواد لازم برای برنج با قارچ شیتاکه
- برنج پخته : 2 پیمانه
- قارچ شیتاکه : 300 گرم
- نخود فرنگی : 180 گرم
- هویج :2 عدد
- تخم مرغ بزرگ :2 عدد
- پیاز کوچک : 1 عدد
- سویا سس : 2 تا 3 قاشق غذاخوری
- سرکه برنج : 2 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون : 1.5 قاشق غذاخوری
- سیر : 1 حبه
- زنجبیل له شده : 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه برنج با قارچ شیتاک:
2 پیمانه برنج را از قبل پخته و آماده نگه دارید.
یک عدد پیاز را خرد کرده و در یک قاشق روغن زیتون سرخ کنید. هویج ها را خرد کرده و اضافه نمایید.
قارچ را پاک کرده و اسلایس کنید ، سپس به تابه اضافه نمایید.
در ادامه سیر را رنده کرده و به همراه نخود فرنگی و زنجبیل له شده به مواد بالا اضافه کنید و هم بزنید. تا زمانی که نخود فرنگی و سایر سبزیجات پخته شود به تفت دادن ادامه دهید.
تابه دیگری را روی حرارت قرار داده و دو عدد تخم مرغ را با نصف قاشق روغن زیتون بپزید. زمانی که تخم مرغ خودش را گرفت آن را کنار بگذارید تا خنک شود.
برنج پخته شده را به همراه سویا سس ، نمک ، فلفل و سرکه برنج به مواد اضافه کنید .
در آخرین مرحله تخم مرغ را خرد کرده و به مواد تان اضافه نمایید.
غذا را در ظرف دلخواه بکشید و سرو کنید
نکات تکمیلی در مورد برنج با قارچ
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
برنج با قارچ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .