مواد لازم برای هلو کباب کرمانشاهی
- نخود یا لپهٔ پخته : 2 پیمانه
- گوشت چرخ کرده : 2 پیمانه
- پیاز رنده شده : یک عدد
- آب و آبغوره : به میزان دلخواه
- روغن کرمانشاهی : به میزان لازم
- زعفران : کمی برای رنگ دادن
- کشمش ، گردو و آلو : در صورت تمایل
- شکر، نمک و زردچوبه : به میزان لازم
طرز تهیه هلو کباب کرمانشاهی
ابتدا نخود را از چند ساعت قبل خیس دهید و طی آن چند بار آب آن را عوض کنید.
بعد با مقداری آب و نمک آن را بپزید. وقتی نخود خوب پخته شد ، آن را چرخ کنید.
گوشت گوساله یا گوسفند را هم چرخ کنید و با نخود ، پیاز ، و کمی زرد چوبه مخلوط کنید و مجددا 2 تا 3 بار در چرخ گوشت چرخ کنید تا نرم و چسبنده شود.
خمیر بدست آمده را به صورت کوفته های بیضی شکل کوچکی در بیاورید و در روغن کرمانشاهی سرخ کنید.
سپس کوفته های سرخ شده را داخل قابلمه ای قرار دهید و تا نصف کوفته ها ، داخل قابلمه ،سرکه ، آب ، شکر و آبغوره بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کوفته ها خوب بپزند. در آخر پخت کمی نمک و زعفران در مایع کوفته ها بریزید تا جا بیفتند.
کوفته های آماده شده را در ظرف مورد نظرتان بریزید و سس باقی مانده را روی کوفته ها بریزید و با گردو و کشمش تزیین کنید.
نکات
- مقداری ترشی و شیرینی کوفته ها بسته به ذائقه آنها متفاوت است.
- در صورت تمایل، می توانید مقداری گردو ،کشمش و آلوی خیس کرده در شکم کوفته ها قرار دهید.
- مقدار گوشت را در تهیه این غذا کم نکنید چرا که منجر به وا رفتن کوفته ها می شود.اگر هم از مقدار کمتری گوشت استفاده کردید ، میتوانید سویا را جایگزین کنید.
- بجای نخود هم میتوانید از لپه استفاده کنید.
نکات تکمیلی در مورد هلو کباب کرمانشاهی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
هلو کباب کرمانشاهی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .