مواد لازم بروسکتا
- گوجه فرنگی :4 عدد درشت
- روغن زیتون:به مقدار لازم
- ریحان تازه خرد شده :100 گرم
- جعفری تازه خرد شده :100 گرم
- پنیر پارمزان یا موتزارلا :300 گرم
- سیرله شده:5 حبه
- آویشن :1 قاشق غذاخوری
- پیازچه:100 گرم
- نمک و فلفل :به مقدار لازم
- نان تست یا نان باگت کلفت :10 برش
بروسکتا
طرز تهیه بروسکتا
فر را قبل از شروع کار با دمای 180 درجه سانتیگراد یا 356 درجه فارنهایت روشن کنید تا گرم شود.
گوجه فرنگی و پیازچه را ریز خرد کنید و به آن روغن زیتون ، آویشن ، جعفری، ریحان، نمک و فلفل اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید.
در صورت استفاده از نان باگت ،آن ها را به قطر 2 سانتیمتر و به شکل اریب برش بزنید.
با یک برس زیر و روی نان ها را با روغن زیتون چرب کنید و سیر های له شده را روی نان ها بمالید.
نان ها را در سینی فر بچینید و از مخلوط آماده شده گوجه فرنگی روی نان ها بریزید و بعد روی آنها پنیر پارمزان رنده شده بریزید.
سینی فر را داخل فر قرار دهید و بگذارید تا نان ها به مدت 10 دقیقه برشته شوند.
بروسکتاها را با چند برگ ریحان تزئین کنید.
نکته :
ریحان ایتالیایی یا بازیل عطر و بوی بهتری دارد که در صورت در دسترس بودن حتماً از این نوع ریحان استفاده نمایید .
برای تهیه بروسکتا از میتوان از ژامبون، حبوبات، پنیر خامه ای، پنیر فتا و انواع سبزیجات استفاده کرد.
بروسکتا گوجه
نکات تکمیلی در مورد بروسکتا
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
بروسکتا را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .