وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

بروسکتا | طرز تهیه “بروسکتا”

بروسکتا | طرز تهیه “بروسکتا”

طرز تهیه “بروسکتا” را می توانید در آشپزخانه سایت پلاس وی مشاهده نمایید. با ما همراه باشید.

مواد لازم بروسکتا

  • گوجه فرنگی :4 عدد درشت
  • روغن زیتون:به مقدار لازم
  • ریحان تازه خرد شده :100 گرم
  • جعفری تازه خرد شده :100 گرم
  • پنیر پارمزان یا موتزارلا :300 گرم
  • سیرله شده:5 حبه
  • آویشن :1 قاشق غذاخوری
  • پیازچه:100 گرم
  • نمک و فلفل :به مقدار لازم
  • نان تست یا نان باگت کلفت :10 برش

درست کردن بروسکتا

بروسکتا

طرز تهیه بروسکتا

فر را قبل از شروع کار با دمای 180 درجه سانتیگراد یا 356 درجه فارنهایت روشن کنید تا گرم شود.

گوجه فرنگی و پیازچه را ریز خرد کنید و به آن روغن زیتون ، آویشن ، جعفری، ریحان، نمک و فلفل اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید.

در صورت استفاده از نان باگت ،آن ها را به قطر 2 سانتیمتر و به شکل اریب برش بزنید.

با یک برس زیر و روی نان ها را با روغن زیتون چرب کنید و سیر های له شده را روی نان ها بمالید.

نان ها را در سینی فر بچینید و از مخلوط آماده شده گوجه فرنگی روی نان ها بریزید و بعد روی آنها پنیر پارمزان رنده شده بریزید.

سینی فر را داخل فر قرار دهید و بگذارید تا نان ها به مدت 10 دقیقه برشته شوند.

بروسکتاها را با چند برگ ریحان تزئین کنید.

نکته :

ریحان ایتالیایی یا بازیل عطر و بوی بهتری دارد که در صورت در دسترس بودن حتماً از این نوع ریحان استفاده نمایید .

برای تهیه بروسکتا از میتوان از ژامبون، حبوبات، پنیر خامه ای، پنیر فتا و انواع سبزیجات استفاده کرد.

بروسکتا

 بروسکتا گوجه

نکات تکمیلی در مورد بروسکتا

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
بروسکتا را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع