مواد لازم برای برگرذرت و سویا:
- 2 پیمانه:سویا
- 1 عدد:پیاز کوچک
- 1 پیمانه:ذرت پخته
- 2 ق س:آرد سوخاری
- 1 عدد:تخم مرغ
- به میزان لازم: نمک و فلفل
- 1 ق چ:زردچوبه
- به میزان لازم: روغن
طرز تهیه برگرذرت و سویا
ابتدا باید سویا را با آب ولرم و نمک به مدت 20 تا30 دقیقه خیس کنید.
بعد سویا را از آبکش رد کنید و روی آن آب سرد بریزید تا نمک اضافه آن جدا شود.کمی که آبش کشیده شد با فشار دست آبش را کاملا جدا کنید.
پیاز را با رنده ریز رنده کنید و به همراه مقداری نمک ، فلفل و زرد چوبه به سویا اضافه کنید و خوب هم بزنید تا پیاز و ادویه جات به خورد سویا بروند.
سپس تخم مرغ را اضافه کنید و به ورز دادن خمیر ادامه دهید در حین ورز دادن ذرت پخته شده را به همراه آرد سوخاری به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
بعد از آماده شدن مایه همبرگر ، از آن به اندازه های یک نارنگی جدا کنید و مانند همبرگر سطحش را صاف کنید .
همبرگرهای فرم گرفته شده را داخل یخچال به مدت نیم ساعت نگه دارید.
سپس همبرگرها را در روغن سرخ کنید و با نان همبرگری به صورت ساندویجی و یا در کنار سبزیجات میل کنید.
نکات :
اگر درحین ورز دادن خمیر همبرگر حس کردید مایه شما شل است میتوانید از مقدار بیشتری آرد سوخاری استفاده کنید .و نیز حتما از زرد چوبه برای بهتر شدن طعم سویا استفاده کنید.
نکات تکمیلی در مورد برگر
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
برگر را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .