مواد لازم بورانی کدو سبز قلمی
- کدو سبز متوسط :1 عدد
- سیر خرد شده :4 حبه
- سیب زمینی متوسط :1 عدد
- پیاز:1 عدد متوسط
- گوجه فرنگی :1 عدد متوسط
- رب گوجه فرنگی :1 قاشق غذاخوری
- فلفل دلمه ای خلالی شده :1 عدد (در صورت تمایل)
- نمک و فلفل و زردچوبه و روغن سرخ کردنی :به میزان کافی
بورانی کدو سبز
طرز تهیه بورانی کدو سبز قلمی
ابتدا همه مواد را پوست کنده و به صورت حلقه ای نازک برش بزنید. داخل قابلمه ای مناسب مقداری روغن بریزید تا داغ شود، بعد دو طرف کدوها را روی حرارت متوسط سرخ کنید.
بعد سرخ شدن کدوها آنها را از روغن در بیاورید.پیازهای حلقه شده را کف قابلمه بچینید و به ترتیب روی آنها سیب زمینی های حلقه شده ، بعد کدوهای سرخ شده و بعد گوجه فرنگی های حلقه شده را قرار دهید.
در صورت دلخواه فلفل دلمه ای های خلالی شده را به همراه حبه های سیر در جای جای ماهیتابه قرار دهید. رب گوجه فرنگی را با کمی روغن زیتون تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.
بعد به آن نمک ، فلفل و زردچوبه اضافه کنید و کمی آب داخل آن بریزید و سس را داخل قابلمه ،روی مواد چیده شده بریزید. حرارت را ملایم کنید و بگذارید تا مواد به آرامی به مدت یک ساعت بپزند.
نکات تکمیلی در مورد بورانی کدو سبز
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
بورانی کدو سبز را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .