مواد لازم برای بیسکویت گرانولا
- کشمش :3/4 پیمانه
- شکر :3/4 پیمانه
- آرد :یک پیمانه
- جو پرک شده:2 پیمانه
- گردوی خرد شده :1/2 پیمانه
- دارچین :1/2 قاشق چایخوری
- نمک :1/2 قاشق چایخوری
- جوانه گندم :1/2 پیمانه
- وانیل :2 قاشق چایخوری
- تخم مرغ :یک عدد
- عسل :1/2 پیمانه
- روغن نباتی :1/2 پیمانه
طرز تهیه بیسکویت گرانولا
ابتدا تخم مرغ را در کاسه ای بشکنید و با روغن، عسل و وانیل مخلوط نمایید.
در ظرفی بزرگتر باقی مانده مواد را بریزید و مخلوط کنید، سپس مخلوط تخم مرغ را افزوده و مواد را هم بزنید تا یکدست شود.
سینی را با لایه ای از فویل بپوشانید و چرب نمایید، خمیر را قاشق قاشق برداشته و با فاصله از هم داخل سینی بریزید.
بیسکوییت ها را برای نیم ساعت تا 35 دقیقه در فری که با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده بپزید.
نکات تکمیلی در مورد بیسکویت گرانولا
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
بیسکویت گرانولا را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .