مواد اولیه برای تهیه بیسکویت گردویی ایتالیایی
- بادام درختی پوست گرفته:یک و یک دوم پیمانه یا 240 گرم
- سفیده تخم مرغ:1 عدد متوسط
- پودر شکر:یک دوم پیمانه یا 110 گرم
- آرد سفید معمولی :سه چهارم پیمانه یا گرم
- سفیده تخم مرغ زده شده اضافی :یک عدد
- گردوی کاملا خرد شده:دو سوم پیمانه یا 70 گرم
آموزش درست کردن بیسکویت گردویی
با این مواد میتوان حدودا 35 عددبیسکویت را آماده کرد.
طرز آماده بیسکویت گردویی ایتالیایی
ابتدا آرد را دو تا سه بار الک کرده و کنار بگذارید. بادام ها را داخل غذاساز بریزید تا خرد شود ، سپس شکر و سفیده را افزوده و دوباره دستگاه را روشن کنید تا با یکدیگر مخلوط شوند.
در مرحله بعد آرد الک شده را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا خمیری نرم درست شود، خمیر را با دست خوب ورز داده و آن را روی یک لایه کاغذ روغنی باز کنید .
سپس یک لایه کاغذ روغنی روی خمیر قرار داده و خمیر را با کمک وردنه باز کنید باید نازکی خمیر حدود 5 میل باشد.
حالا با یک قالب گرد و یا با کمک دهانه یک لیوان خمیر را به شکل دایره های یک اندازه برش بزنید.
سینی فر را چرب کرده و بیستکوییت ها را داخل آن بچینید طوری که حدود 2 تا 3 سانت با هم فاصله داشته باشند.
در این مرحله سفیده یک عدد تخم مرغ را با چنگال بزنید تا باز شود سپس با کمک قلمو رو بیسکویت ها بمالید و روی آن ها پودر گردو بریزید.
بیسکویت ها را با دمای بالای فر برای 10 دقیقه بپزید تا رنگ آن ها تغییر کرده و قهوه ای روشن و طلایی شود.
بیسکویت ها را بعد از پخت از فر خارج کرده و روی توری فلزی قرار دهید تا کاملا خنک شود.
بیسکویت ایتالیایی
نکات تکمیلی در مورد بیسکویت گردویی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
بیسکویت گردویی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .