مواد لازم برای بیف پای
- 900 گرم: گوشت گوساله
- یک عدد: پیاز درشت
- 4 حبه:سیر رنده شده
- 3 ساقه:کرفس
- 10 تا 12 عدد:قارچ
- دو پیمانه: سیب زمینی
- 1.5 پیمانه: هویج و نخود خرد شده منجمد
- دو قاشق غذاخوری: رب گوجه فرنگی
- یک قاشق چایخوری:آویشن
- نصف قاشق چایخوری:پودر رزماری
- 1.5 پیمانه:ماءالشعیر سیاه
- دو پیمانه:آب گوشت
- 3 قاشق غذاخوری: شکر قهوه ای
- دو قاشق غذاخوری:آرد
- نمک و فلفل سیاه
- دو تا سه قاشق غذاخوری:روغن زیتون
- جعفری خرده شده
- یک بسته:خمیر شیرینی پزی
- یک عدد:تخم مرغ همزده با یک قاشق غذاخوری آب
طرز تهیه بیف پای
ابتدا گوشت را خرد کرده و با نمک و فلفل مزه دار کنید.
پیاز را نگینی خرد کنید و به همراه گوشت داخل تابه ای سرخ کنید.
قارچ را خرد کرده و داخل تابه بریزید، کرفس خرد شده و شیر را هم بیافزایید و تفت دهید.
در ادامه رز ماری ، آویشن و رب گوجه فرنگی را افزوده و خوب هم بزنید .
در آخر ماء الشعیر را به همراه آب گوشت داخل مواد بریزید و اجازه دهید با شعله متوسط بجوشد ، سپس شعله را کم کنید و اجازه دهید نیم ساعت بپزد.
بعد از نیم ساعت در تابه را بردارید و برگ بو و شکر را اضافه کرده و برای نیم ساعت دیگر اجازه دهید بپزد.
در مرحله بعد در تابه را بردارید و سیب زمینی را اضافه کنید و برای نیم ساعت دیگر بپزید.
بعد از پخته شدن سیب زمینی و مواد ، دو قاشق آرد را در مقداری آب حل کرده و بریزید.
اجازه دهید چند قل بخورد تا آرد در مواد حل شود و غذا به غلظت برسد.
در آخرین مرحله هویج ، نخود فرنگی و جعفری را افزوده و بعد از چند جوش از روی حرارت بردارید.
مواد را داخل یک ظرف مناسب بریزید و روی آن را با خمیر شیرینی پزی بپوشانید و برای 20 تا 25 دقیقه داخل فر بگذارید تا خمیر برشته شود.
بعد از طلایی شدن سطح خمیر ، آن را از فر خارج کرده و سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد بیف پای
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
بیف پای را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .