مواد لازم برای بیفتک پروانس (جنوب فرانسه)
- گوشت بدون چربی چرخ کرده:نیم کیلو
- سیر کوبیده:3-4 حبه
- جعفری ساطوری شده:نصف پیمانه
- قارچ ساطوری شده:100 گرم
- تخم مرغ:1 عدد
- روغن زیتون:به میزان لازم
- آرد سفید:به میزان لازم
- نمک، فلفل:به میزان لازم
طرز تهیه بیفتک پروانس (جنوب فرانسه)
گوشت را با سیر له شده ، تخم مرغ، نمک ، فلفل، قارچ و جعفری مخلوط کرده و خوب ورز دهید.گوشت را به گلوله های کوچک تقسیم کرده و آن را در دست خود صاف کرده و به شکل شامی درست کنید.
سپس هر در آرد بغلطانید و در روغن زیتون سرخ کنید.هر دو طرف بیفتک پروانس را سرخ کرده و در ظرف مورد نظر بچینید و با برنج یا نان دلخواه سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد بيفتک پروانس
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
بيفتک پروانس را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .