مواد لازم برای تارت به
- شکر:1 و ¾:پیمانه
- لیمو ترش :2 عدد
- به:10 عدد (1.7 کیلوگرم)
- نمک : مقداری
- کره:2 قاشق غذاخوری
- آرد :برای باز کردن خمیر مقداری
پخت تارت به با عطر بی نظیرش
طرز تهیه تارت به
پوست به ها را بگیرید و آن ها را چهار قاچ کنید، دانه های به ها را جدا کرده و اگر اندازه های به ها بزرگ است آن ها را دوباره از وسط نصف کنید.
10 پیمانه آب را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد سپس یک پیمانه شکر را افزوده و اجازه دهید تا دانه های شکر حل شود.
پوست نصف یک عدد لیمو ترش را رنده کرده و بریزید. لیمو ها را از وسط نصف کرده و یک نیمه از آن را کنار بگذارید و آب مابقی را بگیرید و به موادتان اضافه نمایید.
در این مرحله به ها را افزوده و اجازه دهید تا برای 8 تا 10 دقیقه بجوشد ولی مراقب باشید به ها له نشوند.
سپس آن را آبکش کرده و اجازه دهید تا خنک شود، در این میان باقی مانده شکر را با مقداری نمک داخل تابه ای بریزید و تفت دهید تا طلایی شود .
سپس کره را افزوده و بعد از اینکه با هم مخلوط شدند از روی حرارت بردارید. سس بدست آمده را داخل قالب تارت بریزید و آن را خوب پخش کنید .
سپس به ها را داخل قالب بچینید و آب نصف لیموی باقی مانده را روی آن بپاشید، خمیر تارت را با وردنه باز کرده و روی به ها پهن کنید و لبه های آن را به داخل تا بزنید. قالب را داخل فر قرار دهید وتارت به را با دمای 190 درجه برای 45 دقیقه بپزید.
بعد از اینکه تارت پخت و طلایی شد آن را از فر بیرون آورده و اجازه دهید تا خنک شود سپس در ظرف مورد نظر برگردانید و سرو نمایید.
تارت به خانگی
نکات تکمیلی در مورد تارت به
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
تارت به را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .