مواد لازم برای تارت خرمالو
- آرد: 2 پیمانه
- کره :1 لیوان
- شکر:50 گرم
- تخم مرغ :1 عدد
- نمک :1 قاشق چای خوری
- ژله آلوئورا :1 بسته
- خرمالو :2 عدد
مواد لازم برای کرم پاتیسیر برای داخل تارت خرمالو
- آرد:1/3 پیمانه
- نشاسته :1 قاشق غذاخوری
- شکر:1/2 پیمانه
- وانیل :نصف قاشق چایخوری
- شیر:3 پیمانه
- تخم مرغ :2 عدد
طرز تهیه تارت خرمالو
ابتدا کره و شکر را در کاسه ای بریزید و با هم زن برقی خوب مخلوط کنید، سپس تخم مرغ را افزوده و دوباره هم بزنید تا یک کرم لطیف درست شود.
در این مرحله نمک و آرد را الک کرده و به مواد اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر یکدست شود.
حالا خمیر را با لایه ی از پلاستیک بپوشانید و برای 20 دقیقه کنار بگذارید. سپس خمیر را با وردنه باز کنید تا پهن و نازک شود.
در ادامه خمیر را روی قالب تارت پهن کرده و کف و دیواره های آن را بپوشانید، با یک چنگال روی خمیر چند سوراخ ایجاد کنید.
خمیر را برای 10 دقیقه در فری که با دمای 180 درجه گرم شده بپزید.
در این میان کرم پاتیسیر را به روش زیر درست کنید:
دو عدد تخم مرغ را در کاسه ای بشکنید و شکر و وانیل را افزوده و با هم زن برقی خوب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شده و رنگ آن سفید شود.
در ادامه شیر را بیافزایید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند، سپس نشاسته را در یک قاشق آب سرد حل کرده و به مواد اضافه کنید.
در آخر آرد را بریزید و مواد را هم بزنید تا با هم ترکیب شوند، سپس روی حرارت بگذارید و هم بزنید تا به غلظت برسد.
بعد از اینکه کرم به غلظت رسید آن را از روی شعله بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود. در این بین ژله را درست کنید و در یخچال بگذارید تا کمی خودش را ببندد
تارت را از فر بیرون آورده و کرم پاتیسیر را روی آن بریزید، سپس خرمالو ها را بچینید و ژله را روی آن بریزید، تارت خرمالو را برای مدتی در یخچال بگذارید تا آماده شود.
نکات تکمیلی در مورد تارت خرمالو
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
تارت خرمالو را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .