مواد لازم برای نان زنجبیلی های فنجانی با فراستیگ پنیری
- کره نرم 1 فنجان
- شکر 1 فنجان
- شکر قهوه ای یک چهارم فنجان
- تخم مرغ بزرگ 1 عدد
- ملاس ( میتوانید عسل را جایگزین کنید ) 3 ق غ
- آرد 3 فنجان
- دارچین 2 ق چ
- پدر زنجبیل 2 ق چ
- پودر فلفل شیرین 1 ق چ
- نمک یک چهارم ق چ
- جوش شیرین 1 ق چ
- قالب مینی مافین
مواد لازم برای فراستینگ پنیری
- پنیر خامه ای هم دما با اتاق 200 گرم
- کره هم دما با اتاق نصف فنجان
- عصاره وانیل 2 ق چ
- شکر شیرینی پزی 2 فنجان
- اسپرینکل برای تزئین
طرز تهیه نان زنجبیلی های فنجانی با فراستیگ پنیری
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید و قالب مافین را اسپری جدا کننده بزنید .
کره ، شکر ، شکر قهوه ای ، تخم مرغ و ملاس را با هم مخلوط نموده و 3 دقیقه با همزن بزنید تا کاملا ترکیب شوند . تمام مواد خشک را با هم ترکیب نموده به ترکیب کره و تخم مرغ بیفزایید و فقط تا زمانی که کاملا ترکیب شوند به هم زدن ادامه دهید .
1 ق غ از خمیر را برداشته با دست گرد کنید و داخل قالب ها مافین را با این توپ ها پر کنید . سعی کنید تا حد امکان توپ ها را در مرکز قالب ها جا بدهید .
کوکی های فنجانی را به مدت 10 دقیقه در فر بگذارید تا بپزند تا زمانی که لبه های اطرافشان قهوه ای شود .
پنیر خامه ای را با هم زن بزنید تا کاملا نرم شود سپس کره و وانیل را افزوده و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند . شکر را اضافه کرده و بزنید تا کاملا کرمی و غلیظ شد .
وقتی کوکی ها کاملا سرد شدند رویشان را با فراستینگ پنیری و اسپرینکل تزئین نمایید .
نکات تکمیلی در مورد نان زنجبیلی های فنجانی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
نان زنجبیلی های فنجانی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .