مواد لازم برای تارت پیاز
- خمیر یوفکا :9 ورق
- پنیر پارمزان :1/2 پیمانه
- پیاز حلقه شده :2 عدد
- ریحان خرد شده :یک شاخه
- کره ذوب شده :100 گرم
- پنیرموزارلا :یک پیمانه
- نعناع خشک :یک قاشق چایخوری
- نمک و فلفل سیاه :به میزان لازم
- آویشن :1/2 قاشق چایخوری
تارت پیاز فرانسوی
طرز تهیه تارت پیاز
ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
برای تهیه تارت پیاز می توانید از قالب های تک نفره کوچک و یا بزرگ استفاده کنید.قالب ها را چرب کنید و خمیر یوفکا را از فریزر در بیاورید و بگذارید تا از حالت انجماد در بیاید.
سپس یک ورق از خمیر یوفکا را در قالب قرار دهید و سطح آن را با کره ذوب شده بمالید تا خمیر کاملا نرم و مرطوب شود.
مقداری پنیر پارمزان روی سطح خمیر بریزید و روی پنیرها را با لایه ای دیگر از یوفکا بپوشانید.
مجددا روی لایه دوم خمیر پنیر ریخته و لایه سوم از یوفکاهای چرب شده را روی پنیر قرار دهید.
در نهایت روی لایه سوم را با پنیر موزارلا، پیاز، ریحان و نعناع خشک و ادویه ها لازم بپوشانید .
تارت را داخل فر از قبل گرم شده به مدت یک ربع قرار دهید تا روی پنیر و خمیرها طلایی شود.
تارت پیاز عالی و خوشمزه
نکات تکمیلی در مورد تارت پیاز
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
تارت پیاز را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .