مواد لازم جهت طبخ تاس کباب
- گوشت گوسفندی 1 کیلو
- سیب زمینی 2 عدد
- پیاز 2 عدد بزرگ
- به 1 عدد
- هویج 3 عدد
- روغن زیتون 2 ق غ
- نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار کافی
طرز تهیه تاس کباب
برای شروع کار ابتدا باید مواد را به تکه های کوچکتر ببرید.مثلا گوشت را به 4 تکه تقسیم کنید و بعد سیب زمینی ، هویج و پیاز را به صورت حلقه ای ببرید. و میوه به را به صورت قاچ هندوانه برش بزنید.
سپس قابلمه ای مناسبی را انتخاب کنید و مقداری روغن داخل آن بریزید.بعد یک ردیف پیاز حلقه ای شده را کف قابلمه بچینید و روی پیازها تکه های گوشت قرار دهید.بر روی تکه های گوشت کمی فلفل و زردچوبه بپاشید و به همین ترتیب هویج و به را هم روی گوشت بچینید و در آخر سیب زمینی های حلقه شده را قرار دهید.نصف پیمانه آب را به همراه مقداری نمک و ادویه های دیگر داخل قابلمه میریزم و روی حرارت گاز قرار میدهیم تا بجوش بیاید.
در قابلمه را میبندیم و اجازه میدهیم غذا به آرامی حدود 3 تا 4 ساعت آب بیندازد و پخته شود.اگر هم آب غذا تمام شد حتما مقداری آب به آن اضافه کنید تا پیاز ها ته نگیرد.
نکاتی برای طبخ بهتر تاس کباب
- هنگام چیدن مواد داخل ظرف بهتر است لا به لای مواد نمک ، فلفل و زردچوبه بپاشید تا طعم آن فوقالعاده شود.
- سیب زمینی ها را در پایان پخت گوشت به بقیه مواد اضافه کنید تا له نشود.
- اگر از طعم شیرین به در تاس کباب خوشتان نمی آید می توانید مقداری آب لیمو یا آبغوره در پایان به غذا اضافه کنید.
- پودر سیر و یا سیر له شده طعم بهتری به غذا میدهند.
- تاس کباب را در کنار نان و سبزیجات تازه میل کنید.
- تاس کباب یک غذای رژیمی و بسیار سالم محسوب می شود. چون روغنی در آن بکار نرفته است.
- در یک تاس کباب 8 نفره یک عدد به درشت کافی است.
- در تاس کباب بهتر است ابتدا گوشت و پیاز را کف قابلمه بچینید و به مدت یک ساعت و نیم با دو لیوان بپزید. زمانی که گوشت پخت بقیه مواد را روی گوشت بچینید و اگر آب لازم بود مقدار اضافه کنید و روی شعله ملایم گاز به پخت ادامه دهید
- گوشت فیله گوساله برای درست کردن تاس کباب بهتر است.
- برای طبخ تاس کباب میتوانید از انواع گوشت مثل شتر مرغ ،بوقلمون و یا شتر استفاده کنید.
نکات تکمیلی در مورد تاس کباب
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 4 ساعت میباشد .
تاس کباب را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .