مواد لازم برای تاکوی استیک تند و تیز
- نان پیتای نرم :12 عدد
- پودر چیلی :2 قاشق چایخوری
- گوشت استیکی :1200 گرم
- آب لیمو ترش تازه :2 قاشق غذاخوری
- سالسای گوجه فرنگی :برای سرو
- پنیر دلخواه برای سرو :به مقدار دلخواه
- گوجه فرنگی خرد شده برای سرو :به مقدار دلخواه
طرز تهیه تاکوی استیک تند و تیز
ابتدا گوشت را به شکل نواری باریک برش بزنید. سپس با پودر چیلی مزه دار کرده و برای نیم ساعت کنار بگذارید.بعد از این مدت زمان ، مقداری آبلیمو ، نمک و فلفل روی استیک ها بریزید و آن ها را داخل کمی روغن سرخ کنید.
به اندازه ای که گوشت ها پخته شود آن ها را تفت دهید ،، سپس از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی خنک شوند.داخل هر نان پیتا چند تکه از گوشت ها را قرار داده روی آن گوجه خرد شده ، پنیر و سالسای گوجه بریزید و سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد تاکوی استیک
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
تاکوی استیک را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 12 نفر مناسب میباشد .