وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

تاکوی استیک | طرز تهیه “تاکوی استیک” تند و تیز

تاکوی استیک | طرز تهیه “تاکوی استیک” تند و تیز

“تاکوی استیک” از لذیذترین تاکوهایست که به سرعت آماده می شود و چیزی کمتر از استیک با مخلفات نیست. این غذای جذاب مکزیکی مناسب علاقه مندان به گوشت قرمز است و در زمان بسیار کوتاه و کمتر از 30 دقیقه می توان این غذا را تهیه نمود.

مواد لازم برای تاکوی استیک تند و تیز

  • نان پیتای نرم :12 عدد
  • پودر چیلی :2 قاشق چایخوری
  • گوشت استیکی :1200 گرم
  • آب لیمو ترش تازه :2 قاشق غذاخوری
  • سالسای گوجه فرنگی :برای سرو
  • پنیر دلخواه برای سرو :به مقدار دلخواه
  • گوجه فرنگی خرد شده برای سرو :به مقدار دلخواه 
تاکو

طرز تهیه تاکوی استیک تند و تیز

ابتدا گوشت را به شکل نواری باریک برش بزنید. سپس با پودر چیلی مزه دار کرده و برای نیم ساعت کنار بگذارید.بعد از این مدت زمان ، مقداری آبلیمو ، نمک و فلفل روی استیک ها بریزید و آن ها را داخل کمی روغن سرخ کنید.

به اندازه ای که گوشت ها پخته شود آن ها را تفت دهید ،، سپس از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی خنک شوند.داخل هر نان پیتا چند تکه از گوشت ها را قرار داده روی آن گوجه خرد شده ، پنیر و سالسای گوجه بریزید و سرو کنید.

تاکوی استیک تند و تیز

نکات تکمیلی در مورد تاکوی استیک

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
تاکوی استیک را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 12 نفر مناسب میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع