طرز تهیه ترشی خیار چنبر
- بادمجون 2 عدد
- خیارچنبر 1 کیلو
- سیر به تعداد کافی
- فلفل تند به اندازه دلخواه
- سرکه به میزان کافی
- زردچوبه به میزان لازم
- ادویه ترشی به مقدار لازم
- سیاه دانه ، تخم گشنیز ، گلپر به میزان کافی
روش تهیه ترشی خیار چنبر
بادمجان ها را پس از شستن و خشک کردن با پوست به صورت حلقه ای و درشت خردکنید و با سرکه ، کمی زردچوبه و فلفل تند می پزیم طوری که له نشوند.سپس ادویه ترشی ، سیاه دانه ، تخم گشنیز ، سیر و گلپر را به آن اضافه میکنیم و بعد از اینکه ترشی سرد شد میتوانید بلافاصله از آن استفاده کنید.
بادمجان ها را به صورت حلقه ای خرد کنید و در سرکه بپزید طوری که له نشوند.سپس خیار چنبرها را هم به صورت حلقه ای ببرید و به همراه سیر خرد شده و فلفل تند در داخل سرکه و بادمجان ها میریزیم تا ترشی آماده شود.
نکات تکمیلی در مورد ترشی خیار چنبر
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .