وی فور یو
یک سال پیش / خواندن دقیقه

ترشی خیار | “ترشی خیار چنبر” و ترشی بادمجون

ترشی خیار | “ترشی خیار چنبر” و ترشی بادمجون

“ترشی خیار چنبر” و ترشی بادمجان از ترشی های فصل تابستان هستند که با سرکه و فلفل به اضافه ی سیر تهیه می شوند.

طرز تهیه ترشی خیار چنبر

  • بادمجون     2 عدد
  • خیارچنبر   1 کیلو
  • سیر   به تعداد کافی
  • فلفل تند به اندازه دلخواه
  • سرکه به میزان کافی
  • زردچوبه  به میزان لازم
  • ادویه ترشی به مقدار لازم
  • سیاه دانه ، تخم گشنیز ، گلپر به میزان کافی

ترشی خیار

روش تهیه ترشی خیار چنبر

بادمجان ها را پس از شستن و خشک کردن با پوست به صورت حلقه ای و درشت خردکنید و با سرکه ، کمی زردچوبه و فلفل تند می پزیم طوری که له نشوند.سپس ادویه ترشی ، سیاه دانه ، تخم گشنیز ، سیر و گلپر را به آن اضافه میکنیم و بعد از اینکه ترشی سرد شد میتوانید بلافاصله از آن استفاده کنید.

بادمجان ها را به صورت حلقه ای خرد کنید و در سرکه بپزید طوری که له نشوند.سپس خیار چنبرها را هم به صورت حلقه ای ببرید و به همراه سیر خرد شده و فلفل تند در داخل سرکه و بادمجان ها میریزیم تا ترشی آماده شود.

نکات تکمیلی در مورد ترشی خیار چنبر

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع