دستور پخت ته چین تن ماهی
ته چین تن ماهی بسیار خوشمزه است و مانند بسیاری از ته چین ها ، ساده و راحت تهیه میشود.اصولا ته چین یک ته دیگ برشته ضخیم با مواد میانی است که بسته به نوع ته چین از آن مواد بکار میرود. مثلا ته چین مرغ با مرغ پخته شده و ته چین گوشت با گوشت ریش ریش شده تهیه میشود. در ته چین تن ماهی مواد میانی ته چین کنسرو تن ماهی است که بی شک ته چین خوشمزهای است.برای درست کردن یک ته چین ساده و خوشمزه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ته چین تن ماهی
- برنج :3 پیمانه
- سبزی ( گشنیز _ شوید _ شنبلیله ):350 گرم
- ماست چکیده:1 پیمانه
- تخم مرغ :3 عدد
- تن ماهی :2 عدد
- روغن:به میزان لازم
- پیاز داغ:به میزان دلخواه
- سماق _زرد چوبه _ نمک – فلفل:به میزان لازم
طرز تهیه ته چین تن ماهی
مرحله اول:
برای پخت ته چین تن ماهی ابتدا برنج را میشوییم ، خیس میدهیم و آبکش میکنیم و بهتر است برای ته چین برنج را کمی زنده تر بردارید.
مرحله دوم:
بعد همه مواد را با برنج مخلوط کنید ، فقط تن ماهی را اضافه نکنید.
مرحله سوم:
ته ظرف مورد نظر را چرب کنید و نصف برنج مخلوط شده را داخل ظرف بریزید و بعد تن ماهی را روی برنج بریزید.
دوباره نصف دیگر مواد را روی تن ماهی بریزید و کاملا بپوشانید.
مرحله نهایی پخت ته چین:
ظرف را به مدت یک تا یک ساعت و نیم در فر داغ شده با حرارت 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا ته چین بپزد.
نکات تکمیلی در مورد ته چین تن ماهی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
ته چین تن ماهی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .