دستور تهیه ته چین مرغ و قارچ در پلوپز
ته چین مرغ و قارچ ، یکی دیگر از انواع ته چین های خوشمزه است که به راحتی و در پلوپز تهیه میشود. اگر چه ته چین گوشت و ته چین مرغ جزو بهترین ها و پر طرفدار ترین ته چین ها می باشند ولی ته چین مرغ و قارچ هم از آن دسته ته چین های مجلسی و لذیذ است که با حتما از خوردنش لذت خواهی برد.
مواد لازم برای ته چین مرغ و قارچ با پلوپز:
- مرغ :2 تکه
- برنج :3 پیمانه
- زرده تخم مرغ :3 عدد
- قارچ خرد شده :100 گرم
- پیاز کوچک :1 عدد
- ماست :1 لیوان
- رب گوجه فرنگی :یک قاشق غذا خوری
- زرشک :1/3پیمانه
- زعفران دم کرده :3 قاشق غذاخوری
- روغن مایع :نصف لیوان
- آب لیمو : به اندازه نیاز
- نمک ، فلفل و زردچوبه دارچین :به مقدار لازم
طرز تهیه ته چین مرغ و قارچ با پلوپز
مرحله اول:
برای تهیه ته چین مرغ و قارچ ابتدا برنج را بشویید و یک ساعت در آب و نمک خیس کنید. بعد برنج را در آب جوش نیم پز کنید و آبکش کنید.
( سعی کنید برنج را زنده تر بردارید) زرشک را هم پاک کنید و با آب سرد بشویید . بعد در کمی روغن تفت دهید. روی زرشک ها مقداری شکر و زعفران بریزید و در آخر هم برای عطر فوق العاده زرشک به آن کمی گلاب اضافه کنید.
مرحله دوم:
داخل قابلمه ای ، مرغ را با یک عدد پیاز ، مقداری آب و نمک و زردچوبه مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا مرغ بپزد.
در حین پخت مقداری رب هم داخل آب مرغ بریزید.
مرحله سوم:
قارچ ها را بشویید و خرد کنید . مقداری آب لیمو به قارچ ها بزنید و بعد روی حرارت بالا تفت دهید تا آب نیندازند.
مرغ پخته شده را ریش ریش کنید و با قارچ و زرشک مخلوط کنید. تخم مرغ ها را هم خوب هم بزنید تا یکدست شوند.
سپس ماست ، دارچین ، روغن مایع ،زعفران ، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و هم بزنید. در آخر هم برنج آبکش شده را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
مرحله چهارم:
مقداری روغن کف قابلمه پلوپز بریزید و نیمی از مایه برنج مخلوط شده با تخم مرغ را داخل پلوپز بریزد و با پشت قاشق فشار دهید تا منسجم شوند.
بعد از مواد مرغ روی برنج بریزید و مقدار کمی هم آب مرغ روی آنها بریزید.
مرحله آخر:
سپس بقیه مایه برنج را اضافه کنید و پلوپز را به برق متصل کنید.
حدود یک ساعت یا روی درجه سوم پلوپز تنظیم کنید. ته چین آماده شده در پلوپز را برگردانید و به همراه خلال پسته و بادام ، زرشک و یا هر چیز دیگری تزیین کنید.
نکات تکمیلی در مورد ته چین مرغ و قارچ
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
ته چین مرغ و قارچ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .