ته چین مرغ و قارچ
ته چین مرغ با قارچ همان طور که از نامش پیداست با مرغ و قارچ تهیه میشود و طعم خیلی خوبی دارد و بسیار مناسب برای مهمانی هاست و میتواند در کنار سایر غذاها جلوه و زیبایی خاصی داشته باشد و سفره شما را رنگین تر کند. مهمترین نکته در خصوص ته چین وا نرفتن آن است که با نکاتی که در این مطلب خدمتتان ارائه می دهیم به راحتی میتوانید یک ته چین خیلی خوب و خوشمزه درست کنید.
مواد لازم برای ته چین مرغ و قارچ :
- مرغ : نصف یک عدد
- برنج آبکش شده :3 پیمانه
- ماست :1 لیوان
- قارچ :150 گرم
- زرشک :1/3 پیمانه
- پیاز :1 عدد
- زرده ی تخم مرغ :3 عدد
- زعفران دم کرده :به میزان لازم
- روغن :به میزان لازم
طرز تهیه ته چین مرغ و قارچ
مرحله اول:
برای درست کردن ته چین مرغ و قارچ ابتدا مرغ را با پیاز ، مقداری آب ، نمک ، فلفل ، زردچوبه و زعفران روی حرارت قرار دهید تا بپزد. پس از پخت مرغ استخوان های ان را جدا کنید و آن را به تکه های کوچک خرد کنید.
مرحله دوم:
زرشک را هم با کمی روغن تفت دهید و روی آن کمی شکر بریزی و به مرغ اضافه کنید و همه را با هم تفت دهید.
مرحله سوم:
زرده تخم مرغ را هم بزنید و با ماست و کمی زعفران و برنج آبکش شده مخلوط کنید و هم بزنید.
مرحله چهارم:
کف قابلمه ای مورد نظر روغن ریخته و بگذارید تا روغن داغ شود. بعد نیمی از مخلوط برنج را کف قابلمه بریزید و رویش را صاف کنید.
بعد مرغ را روی برنج بریزید و مجددا بقیه برنج را روی مرغ بریزید و در ظرف را ببندید و حرارت را بالا ببرید تا برنج بخار کند.
بعد شعله پخش کن را روی شعله گاز قرار دهید و حرارت را کم کنید و بگذارید تا برنج خوب دم بکشد.
نکات تکمیلی در مورد ته چین مرغ و قارچ
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
ته چین مرغ و قارچ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .