وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

ته چین کوفته قلقلی |طرز تهیه “ته چین کوفته قلقلی”

ته چین کوفته قلقلی |طرز تهیه  “ته چین کوفته قلقلی”

امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه ی ته چین کوفته قلقلی آشنا کنیم. برای آشنایی با مواد اولیه و شیوه ی پخت این ته چین شیک و مجلسی، با ما همراه باشید.

مواد لازم برای 4 تا 5 نفر

  • برنج :5 پیمانه
  • ماست :6 ق غ سر پر
  • تخم مرغ کامل :1 عدد و 1 عدد زرده
  • زعفران :به مقدار دلخواه
  • هویج :به مقدار دلخواه
  • سیب زمینی نگینی خرد شده ریز:به مقدار دلخواه
  • گوشت چرخ کرده :250 گرم
  • پیاز :1 عدد
  • نمک و فلفل :به میزان کافی
  • زرشک، خلال پسته و بادام :برای تزئین
  • روغن :به میزان کافی
ته چین کوفته قلقلی
 ته چین کوفته قلقلی فوق العاده خوشمزه

روش تهیه ته چین کوفته قلقلی

برای شروع ابتدا برنج را بشویید و چند ساعت با کمی آب و نمک خیس دهید.بعد آبکش کنید.

سپس داخل ظرفی گوشت چرخ کرده را با کمی نمک،فلفل و مقداری زعفران مخلوط کنید و کمی با دست ورز دهید.

گوشت ها رو به صورت قلقلی های کوچک در بیاورید و داخل تابه روغن سرخ کنید.

هویج ها را به صورت رنده و یا خلالی خرد کنید و کمی تفت دهید تا سرخ شوند.

سیب زمینی های نگینی خرد شده را هم سرخ کنید.

در این مرحله تخم مرغ ها را به همراه ماست و زعفران مخلوط کنید و بعد مقداری از برنج آبکش شده را به آن اضافه کنید.

 ته تابه یا قابلمه تان را مقداری روغن بریزید و مایه ته چین را کف ظرفتان بریزید و سطح آن را صاف کنید. بعد گوشت قلقلی، هویج و سیب زمینی را به ترتیب روی مایه ته چین بریزید.

بقیه برنج سفید را هم روی مواد اضافه کنید. به مدت 5 دقیقه حرارت را بالا ببرید تا ته چین خودش را بگیرد و بعد به مدت 45 تا یک ساعت با حرارت ملایم دم دهید.


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع