ترفند و روش تهیه برگ زردآلو در منزل به روش سنتی
برگ زردآلو، بهترین جایگزین برای تنقلات مضر است. همچنین از برگ زردآلو می توان به عنوان چاشنی و طعم دهنده غذاهای سنتی استفاده کرد. برای تهیه برگ زردآلو به روش این بخش از نمناک عمل کنید.
مواد لازم برگه زردآلو
مواد لازم | میزان لازم |
برگ زردآلو تازه | 2 کیلوگرم |
جوهر لیمو | 1 قاشق غذاخوری |
آب | 5 لیوان |
شکر | 2 لیوان |
طرز تهیه برگ زردآلو
- زردآلوها را تمیز بشویید و خشک کنید و هسته های آن را خارج کنید.
- درون ظرفی پنج لیوان آب را به همراه دو لیوان شکر بریزید.
- قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش آید.
- پس از اینکه آب به نقطه جوش رسید، یک قاشق چایخوری جوهر لیمو اضافه کنید و اجازه دهید 5 دقیقه بجوشد.
- زرد آلو هایی که هسته آنها را جدا نموده اید، را داخل شربت بریزید و یک دقیقه زمان دهید و بعد از 1 دقیقه حرارت را خاموش کنید.
- دو دقیقه اجازه دهید که زرد آلوها داخل شربت بماند و بعد از 2 دقیقه آنها را داخل آبکش بریزید تا شهد اضافه خارج شود.
- داخل یک سینی بزرگ را نایلون بیاندازید.
- پس از اینکه شربت اضافی برگه های زردآلو خارج شد، زردآلوهای خنک شده را داخل سینی بچینید و جلوی نور خورشید قرار دهید تا آماده شوند.
- برگه های زردآلو را بعد از خشک شدن بسته بندی کرده و درون یخچال قراردهید.
نکات مهم
- از زردآلوهای با کیفیت استفاده کنید.
- از زردآلو های سفت استفاده کنید تا موقع جوشیدن، فرم خود را حفظ کنند، اگر زردآلوها بیش از حد رسیده باشند باعث می شود در پایان برگه های زردالو له شوند.
- در زمانی که برگه های زردآلو را زیر آفتاب قرار می دهید، کامل مراقب باشید تا بیش از حد خشک نشوند.
- اگر می خواهید برگه های زردآلو را به مدت طولانی نگهداری کنید، بهتر است به اندازه هر بار مصرف درون پلاستیک فریزر قرار دهید و درون فریزر نگهداری کنید.