مواد لازم تورتیلای کدو اسپانیایی
- یک کیلو: کدو با پوست خرد شده
- 6 عدد:تخم مرغ
- 1 ق سوپخوری: زعفران دم کرده
- یک چهارم پیمانه:روغن زیتون
- پیاز خلال
- نمک و فلفل
- کمی:جوزهندی رنده کرده
طرز تهیه تورتیلای کدو اسپانیایی
ابتدا پیاز و کدو را خرد کرده و در تابه ای با روغن زیتون سرخ کنید. در کاسه ای بقیه مواد را مخلوط کرده و روی پیاز و کدوی سرخ شده بریزید. حرارت را کم کرده و در تابه را بگذارید تا تخم مرغ ها خوب بپزد.
سپس آن را برگردانید تا هر دو طرف آن پخته و سرخ شود.تورتیلای کدو را در ظرف مورد نظر قرار داده و با نان سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد ترتیلای کدو اسپانیایی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
ترتیلای کدو اسپانیایی را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .