مواد لازم برای تورتیلینی
پنیر ریکوتا :یک فنجان
پنیر رنده شده پارمسان :1/2 فنجان
پنیر رنده شده چدار یا هر پنیری که دوست دارید :1/2 فنجان
جعفری خرد شده :1/4 فنجان
نمک :1/4 قاشق چایخوری
طرز تهیه تورتیلینی
خمیر ماکارونی را با وردنه یا دستگاه مخصوص نازک کردن پاستا پهن کرده تا خمیر کاملا نازک شود و آن رابرش می زنیم که اندازه آن باید مربع های 8 سانت در 8 سانت و اگر از قالب گرد استفاده می کنید قطر آن 8 سانت باید باشد.
در یک ظرف پنیرها ، جعفری خرد شده و نمک را با هم خوب مخلوط می کنیم و داخل هر برش یک قاشق چای خوری از مواد قرار می دهیم و گوشه های خمیر را با استفاده از آب خیس می کنیم و مثل عکس آنها را از وسط تا می کنیم.
سپس آن را دور انگشتمان می پیچیم و دوباره لبه های خمیر را خیس می کنیم و بهم می چسبانیم و محکم فشار می دهیم ، برای پختن تورتیلینی ها کافیست آن ها را داخل آب جوشی که داخل آن 2 قاشق غذا خوری نمک ریخته شده می ریزیم و حدود 5دقیقه می جوشانیم و سپس آبکش می کنیم.
شما می توانید تورتیلینی را با پنیر ریکوتا ، سوسیس، گوشت پخته ، سبزیجات پرکنید و هیچ محدودیتی برای درست کردن تورتیلینی ندارید.
نکات تکمیلی در مورد تورتیلینی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 5دقیقه میباشد .
تورتیلینی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .