مواد لازم جالفرزی مرغ
- سینه مرغ خرد شده :450 گرم
- پیاز خرد شده :2 عدد متوسط
- زنجفیل ریز خرد شده :½ 2 سانتیمتر
- سیر له شده:5 حبه
- زردچوبه:½ قاشق چایخوری
- فلفل سبز خرد شده :1 عدد
- گوجه فرنگی 4 قاچ:4 عدد
- بادام خرد شده:2 قاشق غذاخوری
- روغن یا کره:4 قاشق غذاخوری
- پودر چیلی :½ قاشق چایخوری
- رب گوجه فرنگی :2 قاشق غذاخوری
- نمک : به میزان لازم
طرز تهیه جالفرزی مرغ
ابتدا سینه مرغ، پیاز ، بادام، زنجبیل و سیر را خرد کرده و در ظرف های جداگانه بریزید. تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن یا کره را بریزید تا گرم شود.
پیاز را داخل تابه بریزید و تفت دهید تا سرخ شود ، سپس فلفل سبز، بادام و پودر چیلی را افزوده و چند دقیقه تفت دهید.
تابه دیگری را روی حرارت قرار داده و کمی روغن بریزید و سیر را تفت دهید تا عطرش بلند شود ، سپس زنجبیل، زردچوبه و نمک را افزوده و خوب هم بزنید.
در ادامه مرغ را داخل تابه بریزید و با ادویه ها تفت دهید تا سرخ شود، در مرحله بعد گوجه ها را اضافه کرده و اجازه دهید کمی نرم شود.
بعد از اینکه مرغ و گوجه سرخ شدند رب را بریزید و تفت دهید ، سپس مخلوط پیاز و چیلی را افزوده و اگر لازم بود کمی آب افزوده و اجازه دهید مرغ بپزد.
در آخرین مرحله سبزیجات پخته شده مورد علاقه خود را داخل تابه بریزید و برای چند دقیقه مواد را بپزید تا جا بیافتد، سپس از روی حررات بردارید.
حالفرزی مرغ را در ظرف مورد نظر بکشید و با چند برگ جعفری خرد شده تزیین کرده و میل کنید، این غذا معمولا با نان تندوری و چاپاتی سرو میشود.
نکات تکمیلی در مورد جالفرزی مرغ
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
جالفرزی مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .