مواد لازم برای جوجه به سبک ایتالیایی
- سس مایونز :سه چهارم پیمانه
- پنیر پارمزان رنده شده :یک دوم پیمانه
- پودر سیر :سه چهارم قاشق چای خوری
- آرد سوخاری ایتالیایی :سه چهارم پیمانه
- سینه مرغ، نصف شده :دو عدد (چهار تکه)
طرز تهیه جوجه به سبک ایتالیایی :
ابتدا دو عدد سینه مرغ را به چهار تکه تقسیم کنید ، سپس کاسه ای بردارید و آرد سوخاری را داخل آن بریزید و کنار بگذارید.
در کاسه دیگری پنیر ، پودر سیر و سس مایونز را بریزید و خوب مخلوط کنید.
حالا تکه های مرغ را اول در مخلوط مایونز بغلطانید ، سپس در آرد سوخاری خوب قلت دهید تا همه جای آن را بپوشاند.
تکه های مرغ را در سینی فر قرار داده و در فری که با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کرده اید قرار دهید تا برای 20 دقیقه پخته و برشته شود.
سپس جوجه های ایتالیایی را از فر خارج کرده ، در ظرف مورد نظر بچینید و بعد از تزیین سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد جوجه ایتالیایی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
جوجه ایتالیایی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .