مواد لازم خمیر پیتزا به سبک ترکی
- آرد:5 پیمانه
- خمیر مایه فعال:¼3 قاشق چایخوری
- شکر:نصف قاشق چایخوری
- آب گرم (45 درجه سلسیوس):1 پیمانه
- نمک:2 قاشق چایخوری
- روغن گیاهی:نصف پیمانه
- آب:نصف پیمانه
طرز تهیه خمیر پیتزا به سبک ترکی
در 1 پیمانه آب مایه خمیر و شکر را با هم حل کنید. سپس روغن و نصف پیمانه آب را به مخلوط مایه خمیر اضافه کنید .
در کاسه ای آرد و نمک را با هم مخلوط کنید و سپس مخلوط مایه خمیر را داخل آرد بریزید و با دست هم بزنید.
روی سطح صافی مقداری آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید و با دست خوب ورز دهید تا خمیر نرم شود و به دست نچسبد.
خمیر را هم به شکل توپ در بیاورید و در کاسه ای چرب قرار دهید و روی آن را با حوله ای خیس بپوشانید تا خمیر خشک نشود و در یک جای گرم به مدت 1 ساعت قرار دهید تا خمیر به اصطلاح ور بیاید و دو برابر شود.
بعد از یک ساعت ور آمدن خمیر آن را دوباره روی سطح آرد پاشی شده قرار دهید و کمی آن را ورز دهید تا گاز خمیر خالی شود .
سپس آن را به 10 چانه تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل توپ در بیاورید. خمیر ها را پهن کنید و با وردنه دایره ای به قطر 25 سانتی متر و نازک باز کنید.
نکات تکمیلی در مورد خمیر پیتزا
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .