مواد لازم خوراک مرغ و اسفناج
- سینهٔ مرغ :600 گرم
- اسفناج :400 گرم
- سیر:2 حبه
- نمک :½1 قاشق چای خوری
- فلفل سیاه :¼ قاشق چای خوری
- روغن :3 قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز :¼ قاشق چای خوری
طرز تهیه خوراک مرغ و اسفناج
ابتدا سینه مرغ را پاک کرده و پوست و استخوان آن را جدا کنید و به قطعات کوچک خرد کنید.
تابه ای را روی حرارت قرار داده و دو قاشق روغن بریزید تا داغ شود سپس مرغ ها را داخل تابه خوب سرخ کنید.
کمی نمک و فلفل به مرغ بزنید و اجازه دهید پخته و سرخ شود.
تابه دیگری را روی حرارت قرار داده و یک قاشق روغن بریزید و سیر را رنده کرده و داخل روغن تفت دهید.
کمی نمک و فلفل سیاه و قرمز را افزوده و اسفناج را بریزید و با سیر تفت دهید تا نرم شود.
مرغ های سرخ شده را در ظرف سرو بکشید و اسفناج را روی آن بریزید و سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد خوراک مرغ و اسفناج
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
خوراک مرغ و اسفناج را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .