مواد لازم خورش آلو اسفناج
- گوشت گوسفند :500 گرم
- آلو برقانی :150 گرم
- اسفناج :1 کیلو گرم
- پیاز داغ :2 قاشق سوپخوری
- آبلیمو یا آب نارنج :به میزان لازم
- نمک و فلفل :به میزان لازم
طرز تهیه خورش آلو اسفناج
گوشت را به اندازه های دلخواه خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید. بعد گوشت را به همراه 2 لیوان آب ،پیاز سرخ شده و آلو روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزند.
در این فاصله اسفناج پاک شده را کمی خرد کنید و در روغن تفت دهید.
وقتی گوشت کاملا پخته شد ، اسفناج را به آن اضافه کنید و کمی نمک و فلفل هم داخل خورشت بریزید تا مزه دار شود.
بعد از اینکه خورشت جا افتاد ، از روی حرارت بردارید.
نکاتی جهت خوشمزه کردن خورش آلو اسفناج
- برای اینکه خورش شما خوشمزه تر و لذیذتر شود از گوشت گوسفندی که قلم هم داشته باشد استفاده کنید.
- آب اسفناج دارای مواد معدنی بسیاری است که بهتر است در هنگام پختن آن را دور نریزید.
- برای اینکه مواد مغذی اسفناج ها از بین نرود به هیچ وجه پس از خرد کردن آنها را نشویید.
- برای اینکه آهن داخل اسفناج خوب جذب شود آب لیمو ترش را تا حد امکان حذف نکنید.
- خورشت اسفناج نباید زیاد آب داشته باشد. و باید اول پخت به اندازه کافی به آن آب اضافه کنید.
- برای اینکه لوها له نشوند آلو ها را در آخر پخت اضافه کنید که در خورش بدشکل نشود.
- بهتر است اسفناج ها را خوب سرخ کنید تا طعم مطلوبی داشته باشد و خورشت سبز رنگ نماند.
- خورش آلو اسفناج را میتوان با انواع گوشت تهیه کرد.
- خورشت اسفناج را بر طبق ذائقه تان میتوانید هم شیرین و هم ترش تهیه کنید.
- برای چاشنی ترش میتوانید از رب انار در آلو اسفناج استفاده کنید.
- استفاده از زعفران به خوشمزه تر شدن خورشت کمک زیادی میکند.
- استفاده از آلو جنگلی باعث ترش شدن خورش آلو اسفناج میشود
- مخلوط 4 تا 5 قاشق آبلیمو با کمی شکر ، خورشت را بسیار خوشمزه تر میکند.
- برای چاشنی این غذا میتوانید از چند عدد لیمو عمانی استفاده کنید.
- این خورش شباهت ظاهری زیادی به خورش قورمه سبزی و خورش کرفس دارد و برای مهمانی ها مناسب می باشد.
نکات تکمیلی در مورد خورش آلو اسفناج
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .
خورش آلو اسفناج را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .