مواد لازم خورش ریواس با نعناع و جعفری
- ریواس :یک کیلوگرم
- گوشت بدون استخوان:نیم کیلو گرم
- پیاز :2 عدد
- شکر:2 تا 3قاشق سوپ خوری
- روغن، نمک و فلفل:به میزان لازم
- نعنا تازه:150 گرم
- جعفری تازه :250 گرم
خورش ریواس
طرز تهیه خورش ریواس با نعناع و جعفری
پیازها را پوست بکنید و ریز خرد کنید.
قابلمه ای مناسب انتخاب کنید و مقداری روغن داخل آن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.
پیاز را داخل روغن بریزید و تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
گوشت را به صورت قیمه ای خرد کنید و به پیاز تفت داده شده اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
بعد 2تا3لیوان آب جوش به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید و در ظرف را بگذارید تا گوشت روی حرارت ملایم بپزد.
ریواس ها را پوست کنده و بعد از شستن به تکه های 3سانتی متری خرد کنید.
نعنا و جعفری تازه را نیز پاک کرده و بعد از شستن، ریز خرد کنید.
داخل تابه ای کوچک، مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس نعنا و جعفری خرد شده را داخل روغن تفت دهید.
نعنا و جعفری سرخ شده را به گوشت پخته شده اضافه کنید و 10 دقیقه ای حرارت دهید.
بعد ریواس را به همراه شکر، نمک و فلفل به قابلمه گوشت اضافه کنید و 10 دقیقه دیگر حرارت دهید.سپس خورشت را از روی حرارت بردارید تا ریواس له نشود.
خورش ریواس با نعنا و جعفری
نکات
اگر دوست نداشتید میتوانید شکر را حذف کنید.
استفاده از نعنای زیادی باعث تلخ شدن خورش می شود.
نکات تکمیلی در مورد خورش ریواس
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .
خورش ریواس را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .