مواد لازم برای خورش سیب
- مغز ران (گوسفند یا گوساله ) :400 گرم خرد شده
- پیاز :یک عدد (140 گرم)
- برگ بو :3 عدد
- آب :یک لیتر
- نشاسته ذرت :یک قاشق سوپ خوری (9 گرم)
- پیازداغ :25 گرم
- نمک و فلفل سیاه :به مقدار لازم
- سیب درختی حلقه شده :3 عدد (500 گرم)
- سرکه:80 میلی لیتر
- شیره انگور یا خرما:یک پیمانه (320 گرم)
- روغن سرخ کردنی:به مقدار لازم
پخت خورش سیب
طرز تهیه خورش سیب
قابلمه مناسبی را انتخاب کنید و مقداری روغن داخل آن بریزید تا داغ شود. سپس گوشت خرد شده را با روی حرارت بالا داخل آن تفت دهید تا آب گوشت کشیده شود.
پیاز را پوست کنید و از وسط دو نیم کنید و به همراه برگ بو و شش پیمانه آب به داخل قابلمه اضافه کنید.
زمانی که آب به جوش آمد، حرارت را کم کنید و درِ قابلمه را ببندید و بگذارید تا گوشت بپزد.
وقتی که گوشت پخته شد و حدود دو پیمانه از آب گوشت باقی ماند، نشاسته ذرت را در آن ریخته و حل کنید.
پیاز و برگ بو را از داخل قابلمه بیرون بیاورید و پیاز داغ، را به همراه کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید.
سیب حلقه شده را با سرکه در شیره انگور یا شیره خرما بریزید و هم بزنید.
بعد به خورش اضافه کنید. درِ ظرف را بسته نگه دارید.
وقتی سیب ها نرم شدند و خورشت به اصطلاح جا افتاد.میتوانید حرارت را خاموش کنید.
دقت کنید که این خورشت طعم شیرین دارد و برای همین نباید نمک کمتری به آن اضافه کنید.
خورش سیب
نکات تکمیلی در مورد خورش سیب
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .
خورش سیب را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .