مواد لازم برای خورش سیب گلاب
- 200 گرم:گوشت ران گوسفندی
- 3 عدد:سیب گلاب
- 2/1 پیمانه:شیره خرما یا انگور
- 3 ق س:پیاز داغ
- 1 ق س:آرد ذرت
- به میزان لازم:نمک و فلفل
- 2 ق س:سرکه
طرز تهیه خورش سیب گلاب
قابلمه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود.بعد پیاز راغ را به همراه گوشت خرد شده در روغن تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
بعد داخل قابلمه مقداری آب اضافه کنید تا با حرارت ملایم گوشت به آرامی بپزد.( میتوانید بجای پیاز داغ از پیاز خام هم استفاده کنید و آن را در روغن تفت دهید و بعد گوشت را به آن اضافه کنید)
در این فاصله سیب ها را پوست بگیرید و هسته وسط آن را در بیاورید و بدون اینکه آن را خرد کنید در مقداری روغن تفت دهید .
بعد از اینکه از پخت گوشت مطمئن شدید.
سیب تفت داده شده را به همراه شیره خرما یا انگور و سرکه به قابلمه حاوی گوشت اضافه کنید تا سیب ها حدود 20 دقیقه ای با گوشت پخته شوند.
( سیب نباید بیشتر از این تایم پخته شود چون له میشود) نمک و فلفل کافی را هم به خورش اضافه کنید تا به آرامی خورش قل بخورد.
آرد ذرت را با کمی آب سرد حل کنید و در خورشت بریزید و منتظر بمانید تا خورشت لعاب بندازد و به اصطلاح جا بیفتد.
خورش آماده شده را در کنار برنج سفید میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد خورش سیب گلاب
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .
خورش سیب گلاب را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .