آموزش درست کردن خورش لوبیا سبز
این مواد را برای درست کردن خورش لوبیا سبز نیاز داریم :
- گوشت گوسفندی نیم کیلو
- لوبیا سبز نیم کیلو
- رب گوجه فرنگی 2 ق س
- گوجه فرنگی 2 عدد
- پیاز 1 عدد بزرگ
- سیر رنده شده 2 حبه
- غوره 2 ق س
- روغن سرخ کردنی به اندازه لازم
- نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه خورش لوبیا سبز با گوشت
ابتدا لوبیا سبز را پاک کنید و بشویید. بعد به قطعه های 5 سانتی متری برش بزنید.گوشت را هم به اندازه های خورشتی تکه کنید.
سپس پیازها را پوست بکنید و به صورت خلالی خرد کنید و بعد با مقداری روغن تفت دهید تا رنگ پیازها طلایی شود.بعد گوشت تکه شده را داخل پیاز ها بریزید و به همراه پیاز تفت دهید.کمی که گوشت ها را تفت دادید لوبیا ها را هم اضافه کنید و با گوشتو پیاز سرخ کنید.
گوجه ها را به صورت نگینی خرد کنید
گوجه فرنگی ها را هم پوست بگیرد و به صورت نگینی خرد کنید و به همراه سیر با مواد داخل تابه مخلوط کنید و تفت دهید. در آخر تفت رب گوجه فرنگی را هم اضافه کنید و یک تفت کوچک به رب دهید تا رنگ بهتری بگیرد. داخل قابلمه حدود 1 لیتر آب بریزید و در آن را ببندید تا آب بجوش بیاید.سپس ، فلفل و زرد چوبه را اضافه کنید تا همه مواد کنار هم با آرامی و با حرارت ملایم پخته شوند.وقتی گوشت پخت نمک و آبغوره را هم اضافه کنید تا گوشت و بقیه خورشت را مزه دار کنند.بعد از اضافه کردن نمک اجازه دهید خورشت حدود نیم ساعت دیگر هم بجوشد تا کاملا جا بیفتد.
نکات تکمیلی در مورد خورش لوبیا سبز
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .
خورش لوبیا سبز را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .