مواد لازم برای خورش مرغ ترش
- مرغ :1 تکه برای هر نفر
- لپه :دو قاشق برای هر نفر
- سیر رنده شده :2 حبه برای هر یک نفر
- پیاز رنده شده :یک عدد
- تخم مرغ:دو عدد
- سبزی برای هر نفر :1 لیوان (جعفری و گشنیز و شوید، برگ چغندر یا اسفناج و تره ی خردشده)
- آب نارنج یا آبغوره :یک پیمانه
- نمک و فلفل سیاه:به مقدار لازم
خورش مرغ ترش
طرز تهیه خورش مرغ ترش
لپه را از چند ساعت قبل خیس کنید و بپزید.سبزی ها را هم تمیز کنید ، بشویید و بعد از خشک شدن خرد کنید.
در یک قابلمه ی مناسب که برای تهیه خورشت در نظر دارید کمی روغن بریزد و مرغ را در آن سرخ کنید تا حدی که رنگش طلایی شود.
بعد مرغ را از قابلمه خارج کنید و در همان روغن پیاز را تفت دهید . وقتی کمی رنگ پیاز عوض شد سبزی و سیر رنده شده را اضافه کنید و 5 دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید تا رنگ سبزی کمی تغییر کند.
داخل قابلمه کمی آب بریزید و مرغ های سرخ شده را هم اضافه کنید و تا آب خورش به جوش بیاید.بعد حرارت شعله را کم کنید تا مواد به مدت نیم ساعت کنار هم بپزند.
بعد سپری شدن این تایم مقداری نمک و فلفل را همراه با آب نارنج و لپه های پخته شده به خورشت اضافه کنید .
بعد از 5 دقیقه جوشیدن این مواد ،تخم مرغ ها را روی خورش بریزید و اجازه دهید خورشت چند جوش دیگر هم بزند تا تخم مرغ ها سفت شوند و بپزند.
وقتی خورشت به روغن افتاد ، آماده است و میتوانید آن را در ظرف مورد نظر بکشید.
نکات تکمیلی در مورد خورش مرغ ترش
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
خورش مرغ ترش را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .