مواد لازم برای خورش میگو
- 200 گرم:میگو پاک شده
- 1 عدد:سیب زمینی متوسط
- 1 عدد:پیاز متوسط
- 3 تا 4 حبه:سیر
- 2 ق س:رب گوجه فرنگی
- به میزان لازم:نمک، فلفل، زردچوبه
- 1 ق م:ادویه خورشتی
- به میزان لازم: روغن زیتون
طرز تهیه خورش میگو
تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود.
سپس پیازهای خرد شده را داخل روغن تفت دهید.سیر را هم در هنگام تفت پیاز به آن اضافه کنید و یکی دو دقیقه تفت دهید.
بعد میگوهای تمیز شده را داخل آنها اضافه کنید و تفت دهید تا جایی که رنگ میگو تغییر کند و آب آن کشیده شود.
زردچوبه و فلفل را هم روی میگو های در حال تفت بریزید و هم بزنید.
سیب زمینی ها را پوست بکنید و به صورت مکعبی خرد کنید و به میگوها اضافه کنید و خوب تفتش دهید تا سیب زمینی ها سرخ شوند.
بعد از چند دقیقه رب گوجه فرنگی را به آنها اضافه کنید و وقتی رب رنگ باز کرد یک و نیم لیوان آب، به همراه ادویه خورشتی را داخل تابه بریزید و در تابه را ببندید و اجازه دهید خورشت روی حرارت کم بپزد و جا بیفتد.
در آخر نمک را هم داخل خورش میگو بریزد و بعد ار یکی دو جوش از روی حرارت بردارید.
نکات تکمیلی در مورد خورش میگو
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
خورش میگو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .