مواد لازم برای خورش هویج و پسته با گوشت شترمرغ
- 500 گرم:گوشت شترمرغ (مغز ران)
- 1 عدد:پیاز
- 750 گرم:هویج
- 3-2 ق س:خلال پسته
- 1 ق م: زردچوبه
- 1 ق س: زعفران آب شده
- 1 ق س:رب گوجه فرنگی
- به میزان لازم:نمک
- 4/1 پیمانه:آب غوره
- به میزان لازم:روغن مایع
طرز تهیه خورش هویج و پسته با گوشت شترمرغ
گوشت شتر مرغ را به صورت خورشتی خرد کنید. هویج ها را پوست بگیرید و به صورت نوارهای باریک خرد کنید.
سپس تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید تا داغ شود. بعد هویج ها را داخل روغن تفت دهید تا نرم شوند.هویج نرم شده را کناری بگذارید.
در مرحله بعد پیاز ها را داخل قابلمه روغن بریزید و تفت دهید. در حین تفت دادن پیاز مقداری زرد چوبه به آن اضافه کنید و هم بزنید.
گوشت های خرد شده را هم به پیاز تفت داده شده اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند ، بعد زعفران و مقداری آب داخل گوشت بریزید و حرارت را کم کنید تا گوشت کاملا پخته شود.
( زمان پخت گوشت شتر مرغ از گوشت گوسفندی بیشتر است)وقتی گوشت پخت به آن هویج های تفت داده شده را به همراه مقداری نمک اضافه کنید تا با هم مخلوط شوند.
رب را هم در کمی روغن تفت دهید و داخل قابلمه خورش بریزید . آب غوره را هم اضافه کنید و بعد از اینکه خورشت جا افتاد، حرارت زیر آن را خاموش کنید و هنگام سرو ،خلال پسته را به آن اضافه کنید.
نکات تکمیلی در مورد خورش هویج و پسته با گوشت شترمرغ
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت میباشد .
خورش هویج و پسته با گوشت شترمرغ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .