مواد لازم برای دست پیچ بادمجان
- بادمجان :4 عدد
- گوشت چرخ کرده :100 گرم
- گوجه فرنگی :4 عدد
- پیاز :یک عدد
- پنیر موتزارلا :50 گرم
- نمک و فلفل :به میزان کافی
- روغن زیتون :به میزان کافی
دستور تهیه دست پیچ بادمجان
بادمجان ها را پس از شستن و بدون گرفتن پوست ، به صورت ورقه های نازک ببرید. بعد روی آنها نمک بپاشید. و یکی دو ساعت در صافی قرار دهید تا آب آنها برود و تلخی بادمجان گرفته شود.
بعد بادمجان ها را با دستمال پاک کنید تا نمک اضافه آن گرفته شود. تابه گریل را با روغن زیتون چرب کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود. بعد بادمجان ها را داخل آن سرخ کنید تا طلایی رنگ شود.
گوجه ها را به صورت فیله کنید و تخم آن را جدا کنید و با میکسر آن را پوره کنید.پیاز را هم با کمی روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود.سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
بعد به گوشت تفت داده شده ، پوره گوجه ، رب ، نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید تا گوشت کاملا پخته شود و سس یکدستی و غلیظی بدست بیاید.
ورقه های هم اندازه بادمجان را دو به دو به صورت بعلاوه روی هم قرار دهید و در قسمت وسط آن کمی از سس گوشتی بریزید و روی آن کمی پنیر بریزید و بادمجان ها را مثل بقچه ببندید و با یک عدد خلال دندان آن را ثابت نگه دارید.
فر را با حرارت 200 درجه سانتی گراد گرم کنید . دست پیچ ها را در سینی فر بچینید و به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر وسط آن آب شود و بادمجان طعم گوشت و ادویه ها ی تفت دا ه شده را بگیرند.
در آخر هم بدون جدا کردن خلال دندان ، آن را با گوجه گیلاسی و یا زیتون تزیین کنید.
نکته:
_ شما میتوانید بجای گوشت چرخ کرده از گوشت مرغ گریل با کمی سس مارینارا یا سالسا و پنیر برای داخل دست پیچ ها استفاده کنید.
نکات تکمیلی در مورد دست پیچ بادمجان
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
دست پیچ بادمجان را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .