طرز تهیه ذرت خامه ای
ذرت خامه ای یک میان وعده و یا پیش غذای خوشمزه است که شبهات زیادی با ذرت مکزیکی دارد و بسیار پرطرفداراست.در رستوران ها ذرت خامه ای را به عنوان یک تکمیل کننده کنار غذاهای گوشتی مانند استیک سرو میکنند.
مواد لازم برای ذرت خامه ای
- ذرت تازه یا منجمد : 3 لیوان
- خامه :3 قاشق غذاخوری
- سیر :2 حبه
- آرد سفید :2 قاشق غذاخوری
- روغن :2 قاشق غذاخوری
- فلفل هالوپینو : 1 عدد
- شیر :1 تا 1.5 لیوان
- آویشن :1قاشق چایخوری
- پودر پیاز : 1 قاشق چایخوری
- پودر تخم گشنیز :نصف قاشق چایخوری
- نمک و فلفل سیاه : به مقدار کافی
- گشنیز تازه : چند برگ برای تزیین
طرز تهیه ذرت خامه ای
دستور پخت ذرت خامه ای
مرحله اول:
برای درست کردن ذرت خامه ای ابتدا خامه را از یخچال بیرون بیاورید تا هم دما با محیط شود.2حبه سیر را پوست بگیرید و با رنده ریز رنده کنید.
مرحله دوم:
سپس قابلمه مناسبی را روی حرارت ملایم قراردهید و مقداری روغن داخل آن بریزید تا داغ شود.
بعد ذرت ها را به قابلمه اضافه کنید و مداوم هم بزنید تا تفت بخورند و کمی سبک شود.
مرحله سوم:
حالا سیر رنده شده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر سیر به مشام برسد. فلفل هالوپینو را خیلی ریز خرد کنید و به سیر در حال تفت اضافه کنید و همه مواد را خوب هم بزنید.
مرحله چهارم:
بعد از تفت کامل مواد داخل قابلمه ، آرد را بیفزایید و به مدت یک دقیقه همراه با بقیه مواد تفت دهید.در مرحله بعد شیر را به همراه همه ادویه ها به مواد سس اضافه کنید و بگذارید روی حرارت کم مواد با هم مزه دارشوند.در نهایت خامه را اضافه کنید و همه مواد را به مدت 10 الی 15 دقیقه مدام هم بزنید.
وقتی سس به غلظت مناسب رسید و ذرت ها نرم شدند ، حرارت را خاموش کنید و ذرت خامه ای آماده شده را داخل ظرف های مورد نظر بریزید و با برگ های تازه گشنیز تزیین کنید.