وی فور یو
2 سال پیش / خواندن دقیقه

دستور تهیه “ذرت خامه ای” خانگی با طعمی متفاوت

دستور تهیه “ذرت خامه ای” خانگی با طعمی متفاوت

“ذرت خامه ای” یکی از مفید ترین عصرانه هایی است که شما می توانید به راحتی و کوتاه ترین تایم آن را تهیه کنید و از طعم منحصر به فرد آن لذت ببرید.

طرز تهیه ذرت خامه ای

ذرت خامه ای یک میان وعده و یا پیش غذای خوشمزه است که شبهات زیادی با ذرت مکزیکی دارد و بسیار پرطرفداراست.در رستوران ها ذرت خامه ای را به عنوان یک تکمیل کننده کنار غذاهای گوشتی مانند استیک سرو میکنند.

مواد لازم برای ذرت خامه ای

  • ذرت تازه یا منجمد : 3 لیوان
  • خامه :3 قاشق غذاخوری
  • سیر :2 حبه
  • آرد سفید :2 قاشق غذاخوری
  • روغن :2 قاشق غذاخوری
  • فلفل هالوپینو : 1 عدد
  • شیر :1 تا 1.5 لیوان
  • آویشن :1قاشق چایخوری
  • پودر پیاز : 1 قاشق چایخوری
  • پودر تخم گشنیز :نصف قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل سیاه : به مقدار کافی
  • گشنیز تازه : چند برگ برای تزیین

ذرت خامه ای

طرز تهیه ذرت خامه ای

دستور پخت ذرت خامه ای

 مرحله اول:

برای درست کردن ذرت خامه ای ابتدا خامه را از یخچال بیرون بیاورید تا هم دما با محیط شود.2حبه سیر را پوست بگیرید و با رنده ریز رنده کنید.

 مرحله دوم:

سپس قابلمه مناسبی را روی حرارت ملایم قراردهید و مقداری روغن داخل آن بریزید تا داغ شود.

بعد ذرت ها را به قابلمه اضافه کنید و مداوم هم بزنید تا تفت بخورند و کمی سبک شود.

 مرحله سوم:

حالا سیر رنده شده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر سیر به مشام برسد. فلفل هالوپینو را خیلی ریز خرد کنید و به سیر در حال تفت اضافه کنید و همه مواد را خوب هم بزنید.

مرحله چهارم:

بعد از تفت کامل مواد داخل قابلمه ، آرد را بیفزایید و به مدت یک دقیقه همراه با بقیه مواد تفت دهید.در مرحله بعد شیر را به همراه همه ادویه ها به مواد سس اضافه کنید و بگذارید روی حرارت کم مواد با هم مزه دارشوند.در نهایت خامه را اضافه کنید و همه مواد را به مدت 10 الی 15 دقیقه مدام هم بزنید.

وقتی سس به غلظت مناسب رسید و ذرت ها نرم شدند ، حرارت را خاموش کنید و ذرت خامه ای آماده شده را داخل ظرف های مورد نظر بریزید و با برگ های تازه گشنیز تزیین کنید.


هر آنچه میخواهید در اینجا بخوانید
شاید از نوشته‌های زیر خوشتان بیاید
نظر خود را درباره این پست بنویسید ...

منوی سریع