مواد لازم برای دلمه به
- به :4 عدد
- لپه :1/4 پیمانه
- گوشت چرخ شده :100 گرم
- روغن :3 قاشق سوپخوری
- شکر :3 قاشق سوپخوری
- سرکه :یک قاشق سوپخوری
- نمک و فلفل :به مقدار لازم
طرز تهیه دلمه به
لپه را بشویید و چند ساعت در آب خیس دهید.بعد لپه را با کمی نمک بپزید.
سپس تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید و گوشت را به همراه پیازداغ و نمک و فلفل و ادویه های دیگر تفت دهید ، بعد لپه پخته شده را داخل مواد تفت داده شده بریزید و کمی هم بزنید.
نصف لیوان آب داخل مواد بریزید و بگذارید تا گوشت خوب پخته شود. در این فاصله به را بشویید و از قسمتی که ساقه میروید داخل آن را خالی کنید.
وقتی که آب گوشت کشیده شد، یک قاشق از آن را داخل به بریزید.به ها را یکی یکی پر کنید و داخل ظرف کنار هم بچینید.
بعد مقداری آب داخل ظرف بریزید تا حدی که قسمت روی، به ها را بگیرد.بعد ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید تا به مدت نیم ساعت دلمه ها بپزند.
سرکه و شکر را در کمی آب مخلوط کنید و بعد از کمی پخته شدن دلمه ها ، مخلوط شکر و سرکه را به آنها اضافه کنید.بعد از چند جوش که دلمه ها جا افتادند آنها را از روی حرارت بردارید.
نکات تکمیلی در مورد دلمه به
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
دلمه به را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .