روش پخت پاستا صدفی
پاستای صدفی جزو ماکارونی میباشد و غذایی خوشگل و خوشمزه ای است.برای درست کردن پاستا صدفی میتوانید با مایه دلخواه آن را پر کرده و میل نمایید. از مایه گوشتی ماکارونی معمولی گرفته تا انواع سوسیس یا مرغ و سبزیجات مختلف.
مواد لازم برای پاستا صدفی دریایی (کانکیلی)
- پاستا کانکیلی(صدفی) :یک بسته
- قارچ :بمقدار دلخواه
- فلفل دلمه ای :یک عدد
- رب گوجه فرنگی :2-3 قاشق
- گوشت چرخ کرده :نیم کیلو
- پیاز :1 عدد بزرگ
طرز تهیه پاستا صدفی دریایی (کانکیلی)
مرحله اول:
برای درست کردن پاستا صدفی باید پاستا صدف دریایی را مطابق با دستور روی پاکت آماده کنید. ابتدا در یک قابلمه آب بریزید، وقتی که آب به جوش آمد 2 قاشق روغن و یک قاشق نمک اضافه کنید. پاستا را در آن بریزید.برای خوشرنگ شدن پاستا کمی زردچوبه به پاستای در حال جوش اضافه کنید.
مرحله دوم:
وقتی پاستا نرم شد، آن را در آبکش ریخته و با آب سرد بشویید.
مرحله سوم:
برای مواد داخل پاستا،، پیاز را خرد کرده با کمی روغن تفت دهید و وقتی پیاز ها طلایی شدندگوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا رنگ گوشت عوض شود.
بعد فلفل دلمه را نیز به آن اضافه کنید و رب گوجه فرنگی را با کمی آب رقیق کرده به مواد در حال تفت اضافه کنید. سپس قارچ را خرد کرده به مواد اضافه کنید.
مرحله چهارم:
با کمک قاشق داخل پاستا صدفی را از مواد پر کنید.
برای زیباتر شدن میتوانید روی آن را با جعفری خرد شده تزئین کنید.
مرحله پنجم:
حالا بسته به ذائقه تون سس قرمز ( نصف لیوان آب و رب گوجه فرنگی و ادویه ) و یا سس سفید ( بشامل) روی پاستا ها بریزید. سپس روی ظرف را فویل پیچیده و چند تا سوراخ ایجاد کرده و به مدت 20 دقیقه داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده بگذارید.
مرحله نهایی:
پس از گذشت این مدت ظرف را از فر بیرون آورده، فویل روی ظرف را بردارید و تک تک روی پاستاهای پر شده پودر پنیر پارمسان بریزید و دوباره داخل فر قرار دهید؛ وقتی پنیر روی پاستاها آب شد، گریل را روشن کنید تا کمی طلایی شود.
نکات تکمیلی در مورد پاستا صدفی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
پاستا صدفی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .