مواد لازم برای پاستا مارگاریتا
- پاستا:3 پیمانه
- خامه:3 قاشق غذا خوری
- گوجه فرنگی:2 عدد بزرگ
- جعفری خرد شده:100 گرم
- شیر:50 میلی لیتر
- پنیر پارمژان:1 قاشق غذا خوری
- روغن زیتون، نمک، فلفل، پودر سیر و سرکه بالزامیک:به مقدار دلخواه
طرز تهیه پاستا مارگاریتا
ابتدا پاستا را در آب جوش و نمک بریزید و طبق دستور روی بسته آن را پخته و آبکش نمایید. در این فاصله سس پاستا را آماده نمایید ، برای این کار کاسه ای بردارید و گوجه و جعفری را داخل آن خرد کنید ، نمک ، فلفل ، پودر سیر ، روغن و سرکه را بریزید و همه مواد را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
قابلمه ای را روی حرارت قرار دهید و شیر را بریزید تا کمی گرم شود ، در ادامه خامه را افزوده مقداری پودر سیر ، نمک و فلفل اضافه نمایید.
در این مرحله پاستا را به مواد داخل قابلمه بیافزایید و خوب مخلوط کنید، بعد از دو تا سه دقیقه پاستا را از روی حرارت بردارید و در ظرف مورد نظر بکشید.
پنیر را افزوده و سسی را که آماده کرده اید روی پاستا بریزید و با چند برگ جعفری تزیین کرده و میل نمایید.
نکات تکمیلی در مورد پاستا مارگاریتا
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
پاستا مارگاریتا را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .